Temizlik ve ev bakım hizmetleri için yeni girişim: Elemanyonlendir.com

Temizlik ve ev bakım hizmetleri için yeni girişim: Elemanyonlendir.com

Adından da anlaşılabileceği üzere günlük işler için çalışan yönlendiren yeni bir girişim olarak karşımıza çıkan Elemanyonlendir.com, ilk etapta temizlik sektörü için hizmet vermeye başladı. Bugün ise farklı alanlarda da hizmet veren Elemanyonlendir.com, temizlik, boya-badana, klima-kombi servisi, böcek ilaçlama, elektrik ve su tesisatı olmak üzere 6 farklı sektörde hizmet veriyor.

Mesut Yurdakul ve Yunus Sarıkurt tarafından kurulan Elemanyonlendir.com, geçtiğimiz Temmuz ayında aktif olarak kullanıma sunuldu. Yaklaşık 6 ay içinde geliştirilen Elemanyonlendir.com, şu an için 7 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. Tamamen açık kaynak kodlarla geliştirilen Elemanyonlendir.com, web sitesinin haricinde mobil uygulamalara da sahip.

5 ayda 5 binden fazla yönlendirme

Hem Android hem de iOS platformları için mobil uygulama desteği sunan Elemanyonlendir.com, yaklaşık 5 ay içinde 3 binden fazla kullanıcıya ulaştı. Süreç boyunca toplamda 300'den fazla çalışanı yönlendiren Elemanyonlendir.com, toplamda 5 binden fazla yönlendirme yaptı.

Günlük temizlik hizmetlerinin yanı sıra abonelik sistemine de sahip olan Elemanyonlendir.com, 3 aylık temizlik abonelikleri de satıyor. 3 aylık olarak hazırlanan paketler 30, 50 ve 100 saatlik olmak üzere 3'e ayrılıyor. Tabii ki Elemanyonlendir.com'un ücretsiz bir platform olmadığını da ekleyelim. Armut.com, Temizlikyolda,com ve Mutlubiev.com, Elemanyonlendir'in başlıca rakiplerinden.

Hedef yurt dışı

Yönlendirilen işlerden komisyon alan bir gelir modeline sahip olan Elemanyonlendir.com, 10 bin TL'lik öz sermaye ile kuruldu. Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan Elemanyonlendir.com, müşterilerinin ihtiyaç duydukları hizmetleri en uygun fiyatlara sunmayı hedefliyor.

Şu an için İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya şehirlerinde hizmet veren Elemanyonlendir.com'un en büyük hedefi ise yurt dışına açılmak. Yakın zamanda yurt dışına açılmayı hedefleyen Elemanyonlendir.com'un ilk hedefleri ise Kıbrıs ve Azerbaycan. Dilerseniz Eleman Yönlendir uygulamasına Android için buradan, iOS için ise buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.