YouTube'da oyuncak tanıtan 6 yaşındaki Ryan, ayda yaklaşık 1 milyon dolar kazanıyor

YouTube'da oyuncak tanıtan 6 yaşındaki Ryan, ayda yaklaşık 1 milyon dolar kazanıyor

Bir süredir içerik üreticilerinin favorisi haline gelen YouTube, yeni nesil YouTuberlar yaratmaya devam ediyor. Oyuncak ve tatlı deneyimlerini 4 yaşından beri YouTube üzerinde paylaşan Ryan geçtiğimiz yıl 11 milyon dolar gelir elde etti. 10 milyon aboneye sahip Ryan ToysReview kanalıyla 6 yaşındaki YouTuber, Forbes'un en çok kazanan YouTube ünlüleri listesine girmeyi de başardı.

Ryan'ın popüler YouTube kanalının tanımı şöyle: "Ryan oyuncakları seviyor. Bir çocuk tarafından çocuklar için hazırlanan oyuncak değerlendirmesi!"

Bu tanımı okuduğunuzda Ryan'ın beğenilerinin bir çocuktan farksız olduğunu görebilirsiniz. Peki onu 10 milyon aboneye taşıyan tam olarak ne?

Aslında Ryan ToysReview kanalının kırılma noktası Temmuz 2015'te viral olan bir video.

Ryan'ın kocaman sürpriz bir yumurta açtığı video şimdiye kadar 800 milyondan fazla kez izlenmiş durumda. Sürpriz yumurtadan çıkan 100'ün üzerinde oyuncakla karşılaşan Ryan'ın heyecanı ve gülüşü görülmeye değer. Yine de izlerken dünyanın bir çok yerinde oyuncaklardan çok daha farklı problemlerle mücadele eden çocuklar aklınıza gelebiliyor. Belki de 437 bin kişinin videoyu beğenmeme sebebi de budur.

Tüm bu hikayenin nasıl başladığını merak edenler için söyleyelim; aslında her şey Ryan'ın oyuncak değerlendirme videolarına hayranlığıyla başlıyor. 4 yaşındayken ailesine kendi oyuncak değerlendirme videosunu çekmek istediğini söyleyen Ryan, böylece YouTube kanalını başlatmış oluyor.

Ryan'ın hevesini aldıktan sonra kanalı kapatacağını duyuran ailesi ise henüz bu konuda bir adım atmış değil. Üstelik Ryan'ın kanallarından biri de ailesiyle olan hayatını konu alıyor. 1 Milyon abonesi olan kanalın en çok izlenen videolarından biri de Ryan'ın ikiz kardeşleriyle ilk kez parka gidişini ele alıyor.

Görünen o ki henüz bebek olan ikiz kardeşler de şimdiden YouTube yıldızı olmaya başladı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.