SPONSORLU

“Asla Pes Etmeyen” 15 Gönüllü Ünlü İsim Sosyal Sorumluluk İçin Bir Arada!

“Asla Pes Etmeyen” 15 Gönüllü Ünlü İsim Sosyal Sorumluluk İçin Bir Arada!

Pharmaton®, asla pes etmeme ilkesi ile hayallerinin peşinden koşan herkes için yepyeni bir sosyal sorumluluk projesiyle karşımıza çıkıyor. “Asla Pes Etmeyenler Kulübü” çeşitli zorluklarla karşılaşmalarına rağmen azim ve kararlılıkla amaçlarının peşinden koşarak kendi alanında başarıya ulaşmış 15 gönüllü ünlü isimden oluşuyor.

Bu gönüllü ünlülerin ilham veren hikâyeleri ”Asla Pes Etmeyenler Koleksiyon Kitabında” toplanıyor. Ünlü yazar Ali Deniz Uslu’nun editörlüğünü yaptığı ve ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut’un fotoğraflarını hazırladığı kitabın satışından elde edilen gelirin tamamı, “asla pes etmeyen gelecek nesiller” yetiştirmek adına Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak.

“Asla Pes Etmeyenler Kulübü’nde Ünlüler Geçidi

15 gönüllü ünlü ismin samimiyetle yazılmış başarı hikayelerinin yer aldığı “Asla Pes Etmeyenler Kulübü Koleksiyon Kitabı”nda kimler yer alıyor? Liste oldukça iddialı: Şefliğini kitapları ve televizyon programlarıyla taçlandıran Pharmaton elçisi Arda Türkmen, “Fi”, “Çi” ve “Pi” üçlemesiyle iz bırakan yazar ve psikolog Azra Kohen, Fifa kokartlı ilk Türk kadın hakem ve antrenörümüz Lale Orta, BIG CHEFS Kurucusu ve CEO’su Gamze Cizreli, MFÖ üyesi ve müzik efsanesi Fuat Güner, “Vizontele”, “Gora”, “Aşk Tesadüfleri Sever”, “Yahşi Batı” gibi eserlere imzasını atan usta yönetmen Ömer Faruk Sorak, çalışmaları dünya yıldızlarının albüm kapaklarına taşınan fotoğrafçı ve yönetmen Mehmet Turgut, Grand Slam turnuvalarında tek kadınlarda ön eleme turlarında oynayan ve turu geçen ilk milli tenisçimiz Çağla Büyükakçay, Jared Leto, Rita Ora, Miley Cyrus gibi yıldızların tercihi Les Benjamins’in Kurucusu ve Kreatif Direktörü Bünyamin Aydın, seslendirdiği karakterlerle hepimizin kulaklarında iz bırakan seslendirme sanatçısı, yazar ve TV sunucusu Yekta Kopan, NASA'da çalışan ilk Türk bilim insanı Feryal Özel, Türkiye’nin en çok konuşulan röportajcısı, gazeteci ve köşe yazarı Ayşe Arman, Socrates Dergi Genel Yayın Yönetmeni ve Eurosport’un sevilen spikeri Caner Eler, Türkiye'de halkla ilişkilerin temellerini atan Betûl Mardin ve ODTÜ bençinden Basketbol A Milli Takımı Baş Antrenörlüğü’ne uzanan başarılı basketbol koçu Çetin Yılmaz. Kadrosuyla beklentiyi oldukça yükselten “Asla Pes Etmeyenler Kulübü Koleksiyon Kitabı” bu ay tüm D&R mağazalarında ve www.dr.com.tr’de yerini alacak.

“Asla Pes Etmeyenler Kulübü” Senin de Hikâyeni Bekliyor!

“Asla Pes Etmeyenler Kulübü” sadece ünlülerin hikayeleri ile ilham vermiyor aynı zamanda herkesi asla pes etmediği hikayesini paylaşarak diğerlerine de ilham vermeye çağırıyor. Asla Pes Etmeyenler Kulübü”ne katılmak isteyenler www.pharmaton.com.tr ’den asla pes etmediği hikayesini ve hayalini paylaşabilir. Pharmaton® ve Asla Pes Etmeyenler Kulübü özel jürisi tarafından en ilham verici asla pes etmeme hikayesi seçilecek. Pharmaton® seçilen hikayenin kahramanının hedefine ulaşması için ona destek olacak.

Sen de asla pes etmediğin hikayeni paylaş, hem yeni nesiller için bir ışık yak, hem de hedefine giden yolda Pharmaton® sana destek olsun. Detaylı bilgi ve katılım için www.pharmaton.com.tr.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.