Proje yönetim süreçleri için yerli alternatif: WorkRoute

Proje yönetim süreçleri için yerli alternatif: WorkRoute

Temelde bir süreç yönetim platformu olan WorkRoute, Dapulse ve Trello gibi uygulamalara rakip olarak karşımıza çıkıyor. Hem ücretli hem de ücretsiz kullanım seçenekleri sunan WorkRoute, Kodart adındaki yazılım geliştirme firmasının bir ürünü olarak kullanıma sunuldu.

İlk etapta sadece Kodart'ın iş yönetim süreçlerindeki sorunları çözmek için geliştirilen WorkRoute, firma içinde başarıya ulaşmasının ardından başka firma ve kişilerin kullanımına da sunuldu. Yaklaşık 5 ay içinde Semih Yılmaz tarafından geliştirilen WorkRoute, 4 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. Geçtiğimiz Nisan ayında geliştirilmeye başlanan WorkRoute, Ağustos ayında kullanıma sunuldu.

Özelleştirebilir ve ölçeklenebilir proje yönetim aracı olan WorkRoute, proje yönetiminin yanı sıra cari yönetim, iş yönetimi, personel yönetimi ve müşteri yönetimi imkanı da sunuyor. Projelerinizi proje şablonları sayesinde kolay bir şekilde oluşturmanıza ve projeyi parçalara bölmenize imkan tanıyan WorkRoute, her bir parçaya bir personel eklemenize de olanak sağlıyor.

500 kişi tarafından kullanılıyor

Anasayfa, projeler, işler, müşteriler ve personeller olmak üzere farklı sekmelerden oluşan WorkRoute, oldukça kolay bir kullanım sunuyor. Ağustos ayından bu yana 163 firmaya ulaşan WorkRoute, toplamda 500 kişi tarafından kullanılıyor. Ücretsiz versiyonunda 3 kullanıcı, 20 müşteri, 50 proje ve 50 işe kadar destek veren WorkRoute, yıllık 100 TL talep ettiği ücretli versiyonunda ise sınırsız destek sunuyor.

Hem yurt dışında hem de ülkemizde pek çok rakibe sahip olan WorkRoute, özelleştirilebilir yapısı sayesinde rakiplerinin önüne geçmeyi planlıyor. Yaklaşık 50 bin TL'lik sermaye ile yola çıkan girişim, yukarıda da belirttiğimiz yıllık abonelik seçeneği ile gelir elde ediyor. Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan WorkRoute, gelecekte global bir marka haline gelmeyi hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.