Burger King Facebook üzerinden sipariş almaya başladı

Burger King Facebook üzerinden sipariş almaya başladı

Ülkemizde TAB Gıda bünyesinde hizmet veren Burger King, yeni bir sipariş çözümü ile karşımızda. Yeni çözümü ile sunduğu dijital yeniliklere bir yenisini ekleyecek olan Burger King, Facebook Messenger üzerinden sipariş almaya başladı. Yeni uygulama sayesinde Facebook kullanıcıları Burger King Türkiye Facebook sayfasından sipariş verebilecek.

1 yıllık gecikmeyle Türkiye'de

Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında yurt dışında Messenger Bot ile Facebook üzerinden sipariş almaya başlayan Burger King, ülkemizde ise Popeyes, Sbarro, Arby's ve Usta Dönerci gibi markalar tarafından da kullanılan Tıkla Gelsin’e bağlı bir sistem kullanıyor. Sistem sayesinde kullanıcılar Facebook’tan çıkmadan Tıkla Gelsin’e üye olup zaman ve mekan sınırı tanımadan, diledikleri an sipariş verebilecek.

Sipariş verme sürecinin oldukça kolay bir şekilde gerçekleştiğini de belirtelim. Burger King Türkiye Facebook sayfasından ulaştığınız Messenger botu sayesinde vereceğiniz yanıtlar sayesinde sipariş verebiliyorsunuz. Örneğin yeni sipariş vermenin yanı sıra daha önce yapmış olduğunu bir siparişi de tekrar etmenize de olanak tanıyan Burger King, ürünlerin fiyat bilgileri ile birlikte hangi garnitür seçeneklerini de sıralıyor.

Tabii ki Facebook Messenger üzerinden sipariş verme sürecinin gelişmeye açık olduğunu da belirtelim. Örneğin sipariş sürecini kolaylaştıran, belli ürünlere daha kolay ulaşmanızı sağlayan çeşitli özellikler uygulama içine eklenebilir. Son olarak Domino’s'un pizza siparişi alan Facebook Messenger chatbot’unu geçtiğimiz yılın Aralık ayında Türkiye’de kullanıma sunduğunu da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.