Farklı borsalardan alım ve satımı tek noktada toplayan Bundle Network, ICO için ilk adımı attı

Farklı borsalardan alım ve satımı tek noktada toplayan Bundle Network, ICO için ilk adımı attı

Kripto paraların yükselişi Türkiye'de de yeni kripto para borsalarının açılmasını tetikliyor. Bu yeni girişimlerden biri olan Bundle.network, farklı kripto para borsalarını tek çatı altında toplayarak dikkatleri üzerine çekmek niyetinde. Üstelik bu çıkışı bir ICO ile hızlandırmak istiyor.

Bundle Network, adının da işaret ettiği üzere hem farklı kripto para borsalarını hem de bir bu alandaki yatırımcıları bir araya getirmek isteyen bir ağ. Ağa üye olan kullanıcılar farklı borsalardan 'coin' ve 'token' alımını diğer borsalara üye olmadan gerçekleştirebilecek ve hızlı bir şekilde işlem yapabilecek. Tek yönlü ve soğuk bir işlem borsası olmak istemeyen girişim, kripto para yatırımcılarının aynı çatı altında sohbet edip fikirlerini paylaşması için de gerekli ortamı sunmayı vadediyor.

Küresel iş ortaklarıyla küresel bir oyuncu olmak istiyor

Umut Şenol, Burak Akdağ, Hasan Sağlam tarafından kurulan Bundle Network, yerli ve yabancı tecrübeli ekip üyelerine sahip (Ertuğrul Yılmaz, Mohammad S. Khan, C. Nicolia Wessmann, Sameer Sait). Eylül ayında Zurih’te ilk tanıtımını yapan girişim Kasım ayı başında düzenlenen Global Blockchain adlı etkinlikte demo tanıtımı yapmış ve şu anda farklı borsalar üzeriden canlı alım ve satım yapılabiliyor. Girişim bu süreçte alınacak geri bildirimlerle ilk sürümü 2018 başında işlemlere açmayı hedefliyor. Krowd Mentor ve Crypto Valley, Bundle Network'ün iş ortakları arasında yer alıyor.

Aldığım bilgilere göre Bundle Network'ün 2018 yıl sonu hedefi tüm dijital para borsalarındaki işlemerin yüzde 1.2’sinin, 2019 yılı içerisinde de yüzde 2.6'sının üzerinden geçtiği bir platform olmak. Ancak girişte de bahsettiğim gibi Bundle Network sadece alım-satım işlemlerinin yapıldığı bir çok kanallı borsa olmak istemiyor. Girişimin hedefinde küresel çapta kitlelerin buluştuğu, fikir, görüş ve önerilerin paylaşıldığı bir ağ olmak var.

ICO için ilk adım atıldı

Şimdiye dek 750 bin TL melek yatırım toplayan Bundle Network'ün asıl hedeflerinden biri ise başarılı bir ICO (Initial Coin Offering) yapmak. Şu anda ön satış (pre-sale) sürecini başlatan girişim en az 10 bin dolarlık yatırımlara yanıt veriyor ve Ocak 2018’de projenin dijital para birimi olan Bundle Token (BND)’ı satışa çıkarmayı planlıyor. Toplamda 12 aylık bir geliştirmenin sonucu olan Bundle Network, "Crypto dünyasının Kayak’ı" olarak anılmak istiyor.

Özetle Bundle Network'ün amacı bir sorun haline gelen farklı borsa fiyatlandırmalarını ve kötü kullanıcı deneyimini ortadan kaldırmak. Tek noktadan kolay ve finansal anlamda mantıklı işlem yapma imkanı sunmak. Bu misyonu şimdilik mikro ölçekte gerçekleştirmiş gözüküyor. Fakat ICO'da ön satış sürecinin nasıl gideceğini ve genele açık ilk ürünün nasıl olacağını önümüzdeki aylarda göreceğiz. Kripto para alım-satımı ile ilgileniyorsanız Bundle.network adresini ziyaret edebilir ve ICO dokümanlarını talep edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.