Girişimler için basın kiti oluşturmanızı sağlayan girişim: PRkit

Girişimler için basın kiti oluşturmanızı sağlayan girişim: PRkit

Prkit.co, bir basın danışmanı tutmanın ya da bir ajansla çalışmanın maliyetini karşılayamayan girişimlerin yardımına koşuyor. Daha düşük maliyetle gazetecilere ya da teknoloji bloglarına gönderebilmeniz için basın kiti oluşturmanızı sağlayan web uygulaması PRkit, basın gözünde profesyonel bir izlenim yaratmanızın da yolunu açıyor.

Daha önce Startup Timeline'ı yaratan fransız Upperlife ekibi tarafında oluşturulan PRkit ile şirketiniz ya da ürününüz hakkındaki tüm bilgileri tek bir şablonda bir araya getirebiliyorsunuz. Şablonda bulunan bilgiler arasında Hakkımızda, İletişim, Ekip, Basın Bültenleri, Basında Yer Alanlar, Logolar, Görseller, Videolar, Yapılan Açıklamalar ve Linkler yer alıyor. Tüm bu bilgileri bir araya getirmeniz için size pratik bir panel sunan PRkit sayesinde basın kiti hazırlama konusu bir anlamda yapılacaklar listesine dönüşmeye başlıyor.

Üstelik Basın kitini sadece gazeteciler ve bloglar için kullanmak zorunda değilsiniz, dilerseniz Wordpress eklentisi üzerinden basın kitini web sitenize de yerleştirebilirsiniz.

PRkit'te basın kiti oluşturmak ücretsiz üstelik oluşturduğunuz basın kitini 30 gün boyunca yeniden düzenleyebilirsiniz. Ancak 30 günlük deneme sürecinin sonunda kullanmak için 5 dolar vermeniz gerekebilir. Yine de Prkit deneme sürecinde hiçbir şekilde kredi kartı bilgisi istenmiyor. Kur farkının gittikçe girişimcileri ve küçük işletmeleri zorladığı bugünlerde dahi basın danışmanına bütçesi yetmeyenler için Prkit oldukça iyi bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.