Mobil uygulama fikrinizin zaman ve finansal maliyetini hesaplayan araç

Mobil uygulama fikrinizin zaman ve finansal maliyetini hesaplayan araç

Herkesin bir mobil uygulama fikri olabilir ancak bu fikri hayata geçirebilecek kişi sayısı oldukça azdır. Üstelik uygulama fikrinizin ne kadar zamana ve paraya mal olacağı büyük bir soru işaretidir. Bir yazılım ajansı olan Cleveroad, tam olarak bu yaraya parmak basmış ve güzel bir 'uygulama maliyet hesaplayıcısı' geliştirmiş.

Cleveroad'in geliştirdiği aracı hem Uber, Snapchat, Whatsapp gibi bilinen uygulamaların kopyalarını, hem de aklınızdaki eşsiz bir mobil uygulama fikrini hayata geçirmenize kapı aralıyor. Uygulama fikrinizi paylaşırken hangi platformlarda çıkarmak istediğinizi ve aklınızdaki özellikleri detaylı olarak girebiliyorsunuz. Bu sayede alacağınız fiyat ve işin bitiş süresi de dinamik olarak değişiyor.

Cleverroad, sunduğu teklifte hem iş saati hem de maliyet açısından iyimser ve kötümser tekliflerde bulunarak kesin konuşmaktan kaçınıyor. Fakat her özelliği ayrı ayrı ele aldığı için en azından kendi fiyat tarifesine ve hızına göre doğru bir teklif sunduğunu söylemek mümkün. Bu araçla karşınıza çıkacak fiyatın Türkiye'ye uygun olup olmadığı ayrı bir tartışma konusu. Bu tartışmayı netleştirmek için de Türkiye'deki yazılım ajanslarının böyle bir servis geliştirdiğini beklememiz veya yorumlarını almamız gerekiyor.

Yazılım geliştirme işinin kısmen de olsa makinelere emanet edilmesi, bu tür tahminlerin elbette daha başarılı olmasını sağlayacaktır. Zira makine işini ücretlendirmek, insan işini ücretlendirmekten pekala daha kolay. Ürün hakkındaki yorumlarınızı aşağıda paylaşabilir veya ProductHunt sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.