Careem’in Türkiye Genel Müdürü Dilara Demir Kısakürek oldu

Careem’in Türkiye Genel Müdürü Dilara Demir Kısakürek oldu

Geçtiğimiz yıl aldığı yatırımlarla Unicorn unvanına kavuşan Careem'in  Türkiye Genel Müdürü Dilara Demir Kısakürek oldu. Türkiye’deki faaliyetlerine bu sene başında İstanbul’da başlayan Careem, Körfez Bölgesi’nin lider araç çağırma hizmeti olarak tanınıyor.

Son zamanlarda Türkiye faaliyetlerinde hızlanmaya giden Careem, bugün Genel Müdür düzeyinde yeni bir atama gerçekleştirdiğini duyurdu.

Yaptığı açıklamada Türkiye pazarına özgü talep ve dinamiklere uygun yenilikçi çözümler sunmayı hedeflediklerine değinen Careem Türkiye Genel Müdürü Dilara Demir Kısakürek yeni görevi ile ilgili:

Türkiye’deki faaliyetlerine bu yılbaşında başlayan ve kısa sürede çok ciddi bir büyüme kaydeden bu platformun bir parçası olmak beni heyecanlandırıyor. Mahremiyetten ödün vermeden hayatlarını kolaylaştıran teknolojileri kullanıcılarımıza sunmak odaklandığımız alanlardan biri olmaya devam edecek. Kullanıcılar için en iyi ulaşım seçeneği olmak ve kaptanlarımız için daha fazla iş imkanı yaratarak istihdamı artırmak öncelikli amacımız.

dedi.

Dilara Demir Kısakürek Careem’e katılmadan önce Turkcell Marka Yönetimi ve İletişim Direktörü olarak görev yaptı. Turkcell’in birçok farklı departmanında görev alan Bilkent'li Kısakürek, teknoloji ve bankacılık sektöründeki deneyimiyle öne çıkıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.