Substitute Phones, akıllı telefon bağımlılığına çözüm olmak istiyor

Substitute Phones, akıllı telefon bağımlılığına çözüm olmak istiyor

Teknolojinin ve akıllı telefonların gelişmesiyle birlikte günümüzün önemli problemlerinden biri haline gelen akıllı telefon bağımlılığına çözüm olmak isteyen Substitute Phones, akıllı telefonların tasarımını ve dokunmatik ekran hareketlerini taklit ediyor.

Temelde akıllı telefon şeklinde bir stres çarkı olmayı hedefleyen Substitute Phones, ünlü Avusturya'lı tasarımcı Klemens Schillinger tarafından geliştirildi. Substitute Phones'ün Klemens Schillinger'ın akıllı telefon bağımlığı konusunda ilk ürünü olmadığını da ekleyelim.

5 farklı modele sahip

Geçtiğimiz dönemlerde Offline Lamp adında farklı bir ürünle de karşımıza çıkan Schillinger, Substitute Phones'un ilham kaynağının kullanıcıların bildirimlerini kontrol etmedikleri zamanlarda bile telefonlarıyla oynaması olduğunu belirtti. Plastikten üretilen ve üzerinde taş boncuklar bulunan Substitute Phones, 5 farklı modele sahip.

Taş boncuklar sayesinde dokunmatik ekran hareketlerini taklit etmeye çalışan Substitute Phones, herhangi elektronik bir aksam veya pile sahip değil. Son olarak Substitute Phones'un ne zaman satışa sunulacağı konusunda herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.