Anonim sosyal ağ Kampus, 300 bin kullanıcıya ulaştı

Anonim sosyal ağ Kampus, 300 bin kullanıcıya ulaştı

Üniversite öğrencileri için geliştirilen anonim bir sosyal ağ olarak karşımıza çıkan Kampus, 300 bin kullanıcıya ulaştı. Temelde üniversite öğrencilerinin tamamen anonim olarak sosyalleşebileceği mobil bir platform olan Kampus Anonim Konuş, 2015 yılında Gökhan Örün tarafından kuruldu.

Yaklaşık 3 ay içinde geliştirilen Kampus Anonim Konuş uygulaması, tamamen anonim yapıda olması ile rakiplerinden ayrılıyor. Kayıt, profil sayfası, kullanıcı bilgileri ve kullanıcıların birbirlerini takip etmeleri gibi özellikler sunmayan Kampus, üye olmadan kullanılabiliyor.

Kullanıma sunulduğu günden bu yana pek çok yeni özellik kazanan Kampus Anonim Konuş, yaklaşık iki hafta önce Kampus Gruplar özelliğini kullanıcılarının beğenisine sundu. Facebook grupları ile benzer bir çalışma mantığına sahip olan Kampus Gruplar, 10'a yakın üniversite tarafından aktif olarak kullanılıyor. Kampus Anonim Konuş uygulamasının tek olumsuz tarafı ise kullanıcılarının üniversite öğrencisi olduğunun bilinememesi; anonim olarak paylaşım yapılabilen sosyal ağda böyle bir teyit uygulamanın amacına da ters olmuş oluyor.

Toplamda 300 binin üzerinde indirilen Kampus uygulaması, günlük 7 bin aylık ise 30 bin öğrenci tarafından kullanılıyor. Bugüne kadar platform içinde toplamda 120 milyon mesaj ve 120 yorum paylaşıldığını da ekleyelim. Yurt dışında Jodel ülkemizde ise Razzy gibi rakiplere sahip olan Kampus, üniversite öğrencilerinin duygu ve düşüncelerini hiç bir kimlik bilgisi vermeden yakınlarındaki diğer öğrenciler ile paylaşabilmesine olanak tanıyor.

1 milyon kullanıcı barajını aşmayı hedefliyor

Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan Kampus Anonim Konuş, uygulama için satın almalar ve reklamlar ile bir gelir modeli oluşturmuş durumda. Günlük/haftalık sınırsız mesajlaşma paketleri satan Kampus, hem Android hem de iOS platformu için sunulmuş durumda.

Önümüzdeki yılın sonunda ise 1 milyon kullanıcı barajını aşmayı hedefleyen Kampus Anonim Konuş uygulaması, aylık aktif 300-400 bin üniversite öğrencisine ulaşmayı hedefliyor. Dilerseniz Kampus Anonim Konuş uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.