Sosyal ağlarda kullanabileceğiniz çevrimiçi video boyutlandırıcı

Sosyal ağlarda kullanabileceğiniz çevrimiçi video boyutlandırıcı

Uzun zamandır sosyal ağlarda  görsel içerikler tarafında yaşadığımız boyutlandırma mücadelesini bir süredir videolarda da yaşıyoruz. Görsel tarafta Instasize gibi üçüncü parti uygulamalarla çözebildiğimiz boyutlandırma sorununu artık videolar tarafında da Online Video Resizer ile çözebiliriz.

San Francisco'da yazılım geliştirici olan Julia Enthoven ve Eric Lu'nun kurduğu video odaklı araç Kapwing'in bir ürünü olan Online Video Resizer, video içerik yayıncılarının işini kolaylaştırmayı amaçlıyor. Video içerik konusuna odaklanan kullanıcılar aynı zamanda Kapwing'in sitesinde çevrimiçi olarak sunduğu meme maker ve bir ses editöründen de faydalanabilir.

Üç tık ile videolarınızı Instagram, Facebook ve Twitter için yeniden boyutlandırın

Online Video Resizer'a geri dönmemiz gerekirse bu aracın üç tık ile videoları kolayca yeniden boyutlandırdığını söylememiz mümkün. İlk olarak kullanmak istediğiniz videoyu kütüphanenizden seçerek ya da URL'ini yapıştırarak sisteme yükleyebilirsiniz.

Ardından otomatik olarak video editörü açan Kapwing size sosyal ağ seçenekleri sunuyor. Sosyal ağlar arasında şimdilik sadece Facebook, Twitter, Instagram, YouTube ve Snapchat boyutlarını sunan Kapwing ile arka plan renklerini de siyah ya da beyaz olarak belirlemeniz de mümkün. Videoyu kesmenin yanı sıra sığdırma seçeneğine de sahip olan araç sosyal medya yöneticilerinin gözdesi olamaya aday.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.