Forma üretimini dijitalleştiren girişim: Jordanred

Forma üretimini dijitalleştiren girişim: Jordanred

Forma üretim süreçlerini dijitalleştiren bir girişim olarak karşımıza çıkan Jordanred, e-spor, futbol, bisiklet, voleybol, basketbol, frizbi ve rugby gibi spor dalları için forma üretiyor. Müşterilerinin belirledikleri renk ve özelliklerde formalar üreten Jordanred, Doruk Tütek ve Asil Balaban tarafından kuruldu.

Kişiye özel formalar

Formaların üretim standartları ve malzemelerini belirmek için 3 ve kullanılan e-ticaret altyapısını geliştirmek için ise yine 3 ay harcayan Jordanred, toplamda 6 aylık geliştirme sürecinin sonunda kullanıma sunuldu. İlk 6 ayın ardından geliştirilen ilk sistemi yenileyerek yola devam eden Jordanred, ağırlıklı olarak bisiklet sporu için forma üretiyor.

Sporcu sağlığı için en kaliteli ekipmanları özelleştirilebilir olarak kullanıcılarına sunmayı hedefleyen Jordanred, özel olarak hazırlanan e-ticaret yazılımı sayesinde müşterilerine sınırsız renk kombinasyonu, desen ve logo ekleme fırsatı sunuyor. Her spor branşı için farklı forma tasarımları sunan Jordanred, müşterilerine kısa kollu yakalı bisiklet forması, sıfır yaka forma, bayan voleybol forması, bisiklet yaka forma, basketbol forması & şort ve basketbol forması gibi seçenekler sunuyor.

Son yıllarda oldukça popüler bir hale gelen e-spordan tutun da bisiklete kadar pek çok farklı spor dalı için forma üreten Jordanred, toplamda 1000 kullanıcıya sahip. Bugüne kadar 347 sipariş alan Jordanred, toplamda 1791 forma üretmeyi de başardı.

Yurt dışına açıklacak

38 TL + KDV'den başlayarak 94 TL + KDV'ye kadar çıkan fiyatlara sahip olan Jordanred, 1, 2, 6 ve 21 adet için farklı farklı birim fiyatlarına sunuyor. Rakipsiz konumda olmayan Jordanred, Almanya merkezli Oweyo ile benzer bir çözüm sunuyor. Yakın zamanda spor toplulukları ve bisiklet gruplarının siteleri üzerinde mağaza açıp kendi formalarını komisyon kazanarak ürettirip, satabileceği yeni bir iş modeli üzerinde de çalışan Jordanred, hazırladığı formaları Amazon ve eBay üzerinde de satışa sunuyor.

2018 yılının başlarında yurt dışına açılmayı da planlayan Jordanred'in ilk hedefi ise İngiltere. Önümüzdeki bir kaç yıl içinde Avrupa pazarında amatör sporcuların tanıdığı bir özel tasarım forma markası haline gelmeyi planlayan Jordanred, kişiye özel forma üretmek isteyenle için başarılı bir çözüm sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.