Dapulse ve Trello rakibi proje yönetim uygulaması: Productboard 2.0

Dapulse ve Trello rakibi proje yönetim uygulaması: Productboard 2.0

Bugün Producthunt'ta karşımıza çıkan proje yönetim uygulaması Productboard 2.0Dapulse ve Trello gibi çözümlere rakip olmak istiyor. Özelleştirilebilir panolar, entegrasyonlar, durum izleme ve görev yönetimi gibi yeteneklere sahip olan Productboard 2.0, 20 veya 50 kişilik gruplar tarafından kullanılabiliyor.

Ücretli bir servis olan Productboard 2.0, aylık 49 ve 99 dolar olmak üzere iki farklı seçenek sunuyor. 49 dolarlık versiyon toplamda 20 kişilik bir ekip tarafından kullanılırken 5 proje üstünde çalışılabiliyor. 99 dolarlık versiyonda ise 50 kişilik bir ekip oluşturma ve toplamda 10 proje üzerinde çalışmak mümkün.

Zengin entegrasyon desteği

Intercom, Zendesk, Trello, GitHub, Pivotal tracker, Zapier, Slack, Google Apps ve Chrome eklentileri ile entegre bir şekilde de çalışabilen Productboard 2.0, proje üzerinde birlikte çalışan herkesin rahatça kullanabileceği bir platform. Renkli ve kullanıcı dostu bir tasarıma sahip olan Productboard 2.0, proje yönetim anlamında farklı bir çözüm denemek isteyenler için başarılı bir alternatif.

Hem takım için hem de halka açık bir şekilde yol haritaları oluşturmanıza da olanak sağlayan Productboard 2.0, public portal sayesinde planlarınızı ve çalışmalarınızı kullanıcı kitleniz ile paylamanıza da imkan veriyor. Dilerseniz Productboard 2.0'ye buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.