40 markaya ulaşan SOR’UN, sivil toplum kuruluşları destek programını başlattı

40 markaya ulaşan SOR’UN, sivil toplum kuruluşları destek programını başlattı

Müşteriler ile şirketlerin iletişim halinde olabilmeleri için geliştirilen bir mobil mesajlaşma uygulaması olan SOR’UNsivil toplum kuruluşları destek programını başlattı. Başlatılan program çerçevesinde sivil toplum kuruluşları, SOR’UN Chat, Social ve Help ürünlerini tüm süreçlerinde kullanabilecek.

Teknolojilerini sivil toplum kuruluşlarının kullanımına sunan SOR’UN, Sivil toplum kuruluşları destek programını Türk Eğitim Vakfı ile başlattı. İlk olarak 2015 yılında karşımıza çıkan SOR’UN, 2 yıllık sürecin sonunda toplamda 40 markaya ulaştı. Platforma entegre çalışan 10 markanın toplamda 15 chat bota sahip olduğu SOR’UN platformu arayıcılığıyla toplamda 750 bini aşkın konuşma gerçekleşti.

SOR’UN Social ve SOR’UN Help

Platform olarak kanal sayılarını artırmaya devam eden SOR’UN, yeni entegre kanallarını 2 yeni ürün olarak iş ortaklarının kullanıma sundu. SOR’UN Social ve SOR’UN Help adındaki yeni ürünleri sayesinde iş ortaklarına daha iyi bir deneyim sunmayı vadeden SOR’UN, Social ürününü kullanan iş ortaklarına Facebook, Twitter ve Instagram kanallarındaki kullanıcı yorum ve taleplerini SOR'UN üzerinden ulaşma imkanı sunuyor.

SOR’UN Help ile ise kullanıcılarının sitelerinde yer alan iletişim formlarını ve e-posta kanallarını SOR’UN’a entegre edebilmelerine imkan tanıyan SOR’UN, bu özelliklerin yanı sıra süreçleri SOR’UN AI altyapısı ile entegre edip, mevcut operasyonlarına göre daha hızlı ve daha az maliyetle gerçekleştirebilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.