Instagram Hikayeler'de artık 24 saatten daha eski içerikler yüklemek mümkün

Instagram Hikayeler'de artık 24 saatten daha eski içerikler yüklemek mümkün

Instagram'ın ve Instagram kullanıcılarının göz bebeği Hikayeler özelliği hepimizi sevindiren bir güncelleme ile karşımızda. Artık Instagram Hikayeler'e 24 saatten eski bir görsel ve video eklemeniz mümkün! Uzun süredir kullanıcıları eski görsellerin ekran alıntısını almak ya da video ve görselleri yeniden kaydetmekle uğraştıran Instagram özellikle sosyal medya yöneticilerine rahat bir nefes aldırdı.

Aslında Snapchat tarafından kaybolan fotoğraf fikri ilk ortaya atıldığında özelliğin amacı kullanıcıların birini gün içinde "takip etme" hissini yakalamasıydı. Ancak Instagram'da birçok kullanıcı ve kanaat önderinin 24 saat limitini aşmaya çalışması, tıpkı daha önce Arşivle özelliğinde olduğu gibi topluluk taleplerine kulak veren Instagram'ın bu limiti kaldırmasına yol açtı.

Instagram Hikayeler, 2016 yayına alındı ancak beklenenden hızlı bir ivme ile büyüme hızı ve hacmi Snapchat'i geride bıraktı. Eylül 2017'de 200 milyon günlük kullanıcıya ulaşan Instagram Hikayeler, popüler sosyal ağlar arasında Instagram'ın her geçen gün daha fazla öne çıkmasını sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.