İkinci ofisini 4. Levent'e açan LeventOfis, bünyesinde kuluçka merkezi kuruyor

İkinci ofisini 4. Levent'e açan LeventOfis, bünyesinde kuluçka merkezi kuruyor

Sizlere daha önce tanıttığımız LeventOfis, ikinci ofisi için lokasyon olarak 4. Levent'i seçti ve kuluçka merkezi açmak için kolları sıvadı.

Kısa bir süre önce Levent'in ardından 4. Levent'e de ikinci şubesini açan LeventOfis, öğrendiğimize göre yeni lokasyonundaki 12 hazır ofisin yarısını şimdiden doldurmuş durumda.

Startersland ve Numaratasima.com gibi girişimleri de ağırlayan LeventOfis, diğer yandan kendi bünyesinde kuluçka merkezi kurmak için hazırlıklarını tamamladı: LeventOfis Kuluçka.

LeventOfis'in 4. Levent lokasyonunun bir kare

LeventOfis'in 4. Levent şubesi, 2016 yılında açılan Levent şubesi gibi oldukça merkezi bir lokasyon olmasıyla dikkat çekiyor. Diğer yandan LeventOfis müşterilerine otopark, açılabilir camlar, sanal ofis, sekreter hizmeti, kilitli dolaplar ve toplantı odası kiralama gibi hizmetler veriyor.

LeventOfis Kuluçka girişimcilere ne vadediyor?

Kuluçka programı vasıtasıyla girişimcilere tahmin edebileceğiniz gibi ofis desteği sağlayan LeventOfis, bunun dışında yazılım danışmanlığı, maaş desteği, satış başta olmak üzere hukuk, ürün geliştirme ve yatırımcılarla ilişkiler konusunda mentörlük verecek.

Serkan Koç ve Duhan Acar tarafından hayata geçirilen ve iki girişimin yer aldığı LeventOfis Kuluçka programına dilerseniz hemen şimdi başvuruda bulunabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.