Mobil destek servisi Tuşla'dan yeni platform: All In One

Mobil destek servisi Tuşla'dan yeni platform: All In One

İlk olarak 2013 yılında karşımıza çıkan Tuşla, geçtiğimiz yılın Kasım ayında 1.7 milyon kullanıcıya ulaşmış ve WhatsApp için ‘çoklu müşteri temsilcisi’ desteği sunmaya başlamıştı. Yaklaşık 3 aydır yeni bir servis üzerinde çalışan Tuşla, All In One (Aio) platformunu görücüye çıkardı.

Çoklu müşteri temsilcisi desteği sayesinde WhatsApp’ın firmalar tarafından birden fazla operatör ile aynı zamanda müşterilere cevap verilmesini, konuşmaların saklanmasını ve raporlanmasını sağlayan Tuşla, yaklaşık 1 yıl içinde 9 milyon mesaj, 742 bin chat, 175 operatör ve 42 firma sayılarına ulaşmayı başardı.

Tüm yazılı kanalları tek bir noktadan karşılamak için yaratılan All In One servisi yaklaşık 1 aydır Beta aşamasında. WhatsApp, Facebook Messenger ve e-posta için destek veren All In One By Tuşla servisi, yakın zamanda Canlı Chat desteğine de kavuşacak. Esnek bir altyapıya sahip olan All In One'nun en büyük avantajı ise firmaların All In One'da yer almayan tüm yazılı iletişim kanallarını kısa sürede All In One'a entegre edebilmeleri.

300 bin mesaja ulaştı

Oldukça yetenekli olan All In One By Tuşla servisi, kanallardan anlık yazışma, dosya gönderim/alım, lokasyon gönderim/alım, bildirim sistemi, hazır cevaplar, konuşma atama sistemi, konuşma arşivleme/saklama, dashboard ile istatistikleri anlık görüntüleme ve raporlama ile istatistikleri detaylı görüntüleme gibi özellikler sunuyor. Beta versiyonunda 2 müşteri ile 300 bin mesaj sayısına ulaşan All In One By Tuşla'nın zaman içinde yeni özellikler kazanacağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.