Superzoom, Instagram'ın yeni Boomerang'ı olabilir

Superzoom, Instagram'ın yeni Boomerang'ı olabilir

Rewind, Boomerang ve yüz filtreleri gibi pek çok özelliğe sahip olan Instagram, Superzoom ve Cadılar Bayramı temalı yüz filtrelerine kavuştu. Her geçen gün daha çok özellik kazanan Instagram, Superzoom özelliği sayesinde tek bir objeye veya kişiye çarpıcı bir müzikle yakınlaşılarak eğlenceli videolar oluşturuyor.

Superzoom özelliğini kullanmak ise oldukça basit. Kamera sekmesinde Boomerang özelliğinin hemen yanında yer alan Superzoom, kaydet tuşuna basıldığı anda eğlenceli bir müzik efekti ile seçilen obje veya kişiye ya kademeli olarak yakınlaşıyor.

Cadılar Bayramı temalı yüz filtreleri

Superzoom’u seçerek kayda dokunup basılı tutarak veya kaydet tuşuna iki kere dokunarak 3 saniyelik Superzoom videoları oluşturmanın mümkün olduğunu da ekleyelim. Hem ön hem de arka kamera ile kullanılabilen Superzoom özelliği ile oluşturulan videoları Instagram Direct arayıcılığıyla arkadaşlarınıza da gönderebilirsiniz.

Son olarak Cadılar bayramı temalı yüz filtreleri ve çıkartmalar da kazanan Instagram'ın yüz filtrelerini kullanarak, vampir, zombi veya yarasa olmak mümkün. Bugün kullanıma sunulan özelliklerin hem iOS hem de Android platformu için sunulduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.