Kutu aboneliğinde yeni trend çocuklar için yemek siparişi mi?

Kutu aboneliğinde yeni trend çocuklar için yemek siparişi mi?

Yemek yeme sektörü her zaman yeni fikirlerin denenmesini sağlayacak kadar büyük. Bu alanda hayata geçirilen bir çok popüler fikrin ötesinde henüz yolunda başında olan yeni bir model daha var; çocuklara özel (pişmiş) yemeklerin abonelik yoluyla gönderilmesi.

Yumble Kids, Scrumpt, Nurture Life ve Wise Apple bu alanda dikkat çeken ilk girişimlerden. Bu girişimler tamamen çocuklara dönük yemekleri pişirme derdi olmadan adresinize teslim ediyor. Abonelik modeliyle siparişleri otomatize eden bu girişimler, çocukların kolayca tüketebileceği, sağlıklı yemekler veya atıştırmalıklar sunuyor.

Aslında benzer abonelikli yemek girişimlerinin büyükler için varolduğunu biliyoruz. Ancak o alanda hem daha oturmuş bir pazar var hem de paketi zenginleştiren detaylar yok. Daha açık konuşmak gerekirse çocuklar için abonelikli yemek girişimleri sadece yemek değil, çeşitli eğitici aktivitelerle çocuklara ulaşıyor. Yani yemek yemeyi çocuklar için daha eğlenceli hale getirmeyi vadediyor.

Yukarıdaki girişimlerden en dikkat dikkat çekici olanlardan biri Yumble Kids. HelloFresh'in kurucu ortaklarından Dan Treiman, iki girişimciyi daha yanına alarak Yumble Kids'i kurmuş ve çocuklar için kolay servis edilebilir yemek paketleri sunuyor. Bu yemek paketlerini de sürpriz aktivitelerle eğlenceli hale getiriyor. Şu anda ABD'nin 26 eyaletine gönderim yapan Yumble, 24 paket satın aldığınızda yemek başı fiyatı 7 dolara kadar düşürüyor.

Elbette yemek yapmayı seviyor ve çocuklarınıza kendi yemeklerinizi yedirmek istiyor olabilirsiniz. Ancak bu girişimlerin zaman sıkıntısı çektiğiniz veya sadece çocuklarınız için yemek ihtiyacı hissettiğiniz durumlarda iyi bir çözüm olacağını söyleyebilirim. Keza bu girişimler arasında çocuklara sağlıklı artıştırmalık paketleri sunanlar da var. Ancak hazır gıdalarda giriş bariyeri daha düşük olduğu için tutunmanın daha zor olduğu da bir o kadar net. Eğer bu alanda bir girişiminiz varsa bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.