İşe giderken yol arkadaşı bulan girişim: İşe-Gel

İşe giderken yol arkadaşı bulan girişim: İşe-Gel

Bir yolculuk paylaşım uygulaması olarak karşımıza çıkan İşe-Gel, işe giderken araç veya yol arkadaşı bulmanıza olanak tanıyor. Aynı veya yakın iş yerlerinde işine arabayla giden kullanıcıların boş koltuklarını paylaşmasını imkan sağlayan İşe-Gel, hem yolculara hem de araç sahiplerine online yolculuk ilanı verme imkanı sunuyor.

Paylaşım ekonomisinin önündeki en büyük engel olan güven problemini kurumsal profile sahip kullanıcıları sayesinde aşmaya çabalayan İşe-Gel, Mahmut Erdem Uçanlar, İlknur KöksalFatih ÜnalZeynep Cengiz ve Kenan Bilirgen tarafından kuruldu.

Yaklaşık 3 ay içinde geliştirilen İşe-Gel, Şubat 2017 tarihinden bu yana uygulama marketlerde mevcut durumda. Hem iOS hem de Android platformu için ücretsiz olarak sunulan İşe-Gel, Şubat ayından bu yana 2 bin kişi tarafından indirildi. 400 aktif kullanıcıya da sahip olan İşe-Gel, gelir modeli olarak yolculuk ücretlerinden komisyon alıyor.

Kullanıcı dostu mobil uygulama

Güvenli ve ekonomik bir yolculuk imkanı sunmayı hedefleyen İşe-Gel, yolcular için yolculuk ilanı arama, online rezervasyon, sürücüyü oylama, ücretsiz yolculuk seçenekleri ve araç model görüntüleme gibi özellikler sunuyor. Sürücüler için ise yolculuk talepleri arasından seçim imkanı, online yolculuk ilanı verme, km başına sabit fiyat, sosyal medya ile login ve Premium üyelik fırsatları sunan İşe-Gel'in mobil uygulaması ise oldukça kullanıcı dostu.

Tabii ki İşe-Gel'in hem ülkemizde hem de yurt dışında benzer çözümler sunan rakiplere sahip olduğunu da ekleyelim. Fakat İşe-Gel, bünyesinde bulunan kurumsal kullanıcı profilleri sayesinde rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor. Kolay bir şekilde ilan oluşturmanıza veya yolculuk aramanıza imkan veren İşe-Gel, ilanlar için kullanıcılarından kalkış ve varış noktasının yanı sıra gidiş tarihi ve zamanını da belirlemelerini talep ediyor.

Ford Otosan'ın kurum içi girişimcilik projesi olan İşe-Gel, özellikle işe gidiş ve iş çıkışı saatlerinde oluşan trafik problemini azaltmayı planlıyor. Girişimin başarıya ulaşması için öncelikle Türkiye'de Volt gibi yola önceden çıkan girişimlerin deneyimlerini doğru değerlendirmesi gerekiyor. Dilerseniz İşe-Gel uygulamasına Android için buradan, iOS için ise buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.