Google Takvim 6 yıl sonra ilk kez yenilendi

Google'ın popüler takvim uygulaması Google Takvim web versiyonunun tasarımını yıllar sonra değiştirdi. 2011 yılından bu yana ilk kez tasarımını değiştiren Google Takvim, modern bir tasarımın yanı sıra, daha büyük simgeler ve daha sade etkinlik kutularına kazandı.

Takvim görünümünüzde bir seferde kaç gün göreceğinizi seçme imkanı da sunan Google Takvim, görünümleri haftalık ve aylık olarak sunabiliyor. Takviminizdeki bir etkinliği tıkladığınızda etkinliğe LCV yanıtı vermenin yanı sıra, davetlilerin bilgilerini, profil resimlerini, LCV durumunu ve ekleri görmenize de olanak tanıyan Google Takvim, hızla etkinlik oluşturma imkanı da sunuyor.

Kullanım kolaylığı kazandı

Hızlı etkinlik oluşturma ekranında başlık ekleme, etkinliğin türünü seçme ve etkinliğin kaydedileceği takvimi seçme gibi seçenekler de sunan Google Takvim, hızlı bir şekilde tüm etkinlik ayrıntılarını düzenlemenize de olanak tanıyor. Tasarım değişikliği ile özellikle dünyası için önemli bir kullanım kolaylığı sunacak olan Google Takvim, e-tablolar, belgeler ve sunuları etkinliklerinize linklemenize de imkan sunuyor.

Google Takvim'in yeni halini kullanmak ise oldukça kolay. Ekranınızın sağ üst tarafında bulunan "Yeni Takvim'i kullan" seçeneğini tıklayarak Google Takvim'in yeni halini kullanabilirsiniz. İstediğiniz zaman eski Takvim'e dönmek de mümkün, "Diğer İşlemler" ve "Klasik Takvim'e Dön" seçeneğine tıklayarak eski Google Takvim tasarımına dönebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.