Bulutta kripto para madenciliği yapan girişim: s4mining

Bulutta kripto para madenciliği yapan girişim: s4mining

Yatırımcı kimliğiyle öne çıkan Selçuk Saraç'ın s4mining adında yeni bir girişim ile karşımıza çıktığını geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Türkiye'nin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2017'de Arda Kutsal ve Bülent Tekmen ile bir söyleşi gerçekleştiren Saraç, yeni girişimi olan s4mining'in detaylarını da paylaştı.

SadeceHosting'in kurucusu olan Selçuk Saraç, yeni girişimi olan s4mining ile bulutta kripto para madenciliğine odaklanacak. s4mining'in yurt dışında 5-6 yıldır yapılan bir modele sahip olduğunu fakat ülkemizde resmen yapılmadığını belirten Saraç, ülkemizde benzer modellerin madencilik ile ilgili kişilerin bireysel olarak yaptığını da ekledi.

Aralık sonuna kadar stoklar tükendi

ASIC çözümler ile Bitcoin ve Litecoin, GPU çözümleri ile de Ethereum, Ethereum Classic, Zcash, Monero ve Pascal Coin için hizmet verecek olan s4mining, 5 gün sonra kullanıma sunulacak. Oldukça verimli bir ön sipariş süreci geçirdiklerini de belirten Selçuk Saraç, Aralık sonuna kadar tüm stoklarının tükendiğini de ekledi.

Webrazzi Summit 2017'de s4mining ile ilgili bir ortaklık haberi paylaşıldığını da ekleyelim. Selçuk Saraç'ın açıklamalarına göre İninal kurucusu Bülent Tekmen, s4mining'e ortak oldu. Ortaklığın detaylarının açıklanmadığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.