Webrazzi Arena 2017'de sahne alan 10 girişim

Webrazzi Arena, bugün gerçekleştirdiğimiz Türkiye’nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit 2017'de 3. kez düzenleniyor. İlk olarak 2015 yılında düzenlediğimiz Webrazzi Arena'nın ilk kazananı Twentify olurken, geçtiğimiz yıl ise Evdeki Bakıcım, Shopsta ve MosX girişimleri ipi göğüslemeyi başardı.

Webrazzi Arena 2017 için 1 Haziran tarihinde başvuru süreci 1 Eylül itibariyle noktalandı. Yüzlerce başvurunun ve yapılan yüz yüze görüşmelerin sonucunda 2017 yılında Webrazzi Arena'da ve Webrazzi Summit 2017 sahnesinde sunum yapacak 10 girişim de belli oldu.

Karşınızda 2017 yılının Webrazzi Arena girişimleri

Codela (SaaS, HR)

Codela, yazılım geliştirici pozisyonuna başvuran adayların teknik bilgilerini, online kodlama mülakatlarıyla ölçerek otomatik olarak değerlendiren bulut tabanlı bir platformla hizmet veriyor.

Dialook (Pazar yeri)

Pırlanta toptancılarını ve üreticilerini, kuyumcu dükkanları ile buluşturan, Türkiye ve Ortadoğu’nun ilk ve en büyük B2B pırlanta pazar yeri.

FindsArt (Pazar yeri, sanat)

FindsArt, orijinal sanat eseri üreten sanatçılarla sanatseverleri buluşturan pazar yeri.

Kimlic (Blockchain, KYC)

Blockchain tabanlı bir uygulama olan Kimlic, Türkiye'nin ilk "Know Your Customer" uygulaması olmayı hedefliyor.

Kunduz (Mobil, eğitim)

Soru sormanın en kolay yolu sloganı ile karşımıza çıkan Kunduz, üniversite ve lise sınavlarına hazırlanan öğrencilerin yol arkadaşı olmayı planlıyor.

Purchase Button - (SaaS, e-Ticaret)

İnternet tabanlı tüm platformları bir pazar yerine dönüştürme hedefi ile yola çıkan Purchase Button, sosyal medya hesaplarınızı online dükkanlara çevirecek.

Reachpeople (SaaS, Marketing Automation)

Web sitenizi ziyaret eden insanlar hakkında her şeyi öğrenmenize imkan veren Reachpeople, ziyaretçilerinizin davranışlarını anlamanıza ve satışlarınızı artırmanıza olanak sağlıyor.

Tıkla Kutla (Pazar Yeri, etkinlik)

Hayalinizdeki etkinliği kolayca organize etmenizi sağlayacak hizmetleri bulmanızı sağlayan Tıkla Kutla, anında satın alabileceğiniz bir pazar yeri platformu olarak hizmet veriyor.

YeatUp (Pazar Yeri, deneyim)

YeatUp, keyifli sofralar etrafında yeni insanlarla tanışıp, hikayeler biriktirebileceğiniz bir sosyal yemek paylaşım deneyimi sunuyor.

Yüküm Yolda (Pazar Yeri, e-lojistik)

Yüküm Yolda, lojistik sektöründe yük veren, lojistik firma ve komisyonculara yönelik online “Taşımacılık Yönetim Sistemi” hizmeti sunuyoruz.

Webrazzi Arena 2017 girişimlerine dair daha detaylı haberler, sunum videoları ve çok daha fazlası için Webrazzi’yi takipte kalın.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.