Webrazzi Arena 2017 jürisi belli oldu!

Bu yıl da Webrazzi Summit sahnesinde seçkin girişimleri ağırlayacak olan Webrazzi Arena bölümünde jüri koltuğunda oturacak önemli isimleri nihayet sizlerle paylaşıyoruz.

Türkiye internet ekosistemindeki önemli isimlerin jüri olarak yer aldığı Webrazzi Arena jürisi bu sene Yemeksepeti'nin kurucu ortağı ve melek yatırımcı Melih Ödemiş500 Istanbul fonu yöneticisi ve aynı zamanda bir girişimci olan Rina Onur, yeni girişimlere yaptığı yatırımlarıyla dikkat çeken Fırat İşbecer ve 212 yatırım fonu yöneticisi Numan Numan'dan oluşuyor.

Webrazzi Arena 2017'nin moderatörlüğünü ise geçtiğimiz yıllarda olduğu bu yıl da Avrupa Yatırım Fonu - TTA, İş Geliştirme Lideri Duygu Öktem Clark yapacak.

Girişimciler sahnede Webrazzi izleyicisiyle buluşacak

Webrazzi Arena’da bu yıl hizmet olarak sunulan yazılım (SaaS) ürünlerinden, sohbet botlarına, nesnelerinden internetinden sağlık teknolojilerine kadar farklı kategorilerden 10 girişim sahneye çıkacak. Aldığımız yüzlerce başvuru arasından seçtiğimiz  bu girişimler hem 2000 kadar Webrazzi Summit katılımcısına hem de jüriye kendilerini beğendirmeye çalışacak. Canlı yayınla bu sayının yüz binleri bulması bekleniyor.

Bilmeyenler için bir detayın altını çizmekte fayda var. Webrazzi Arena bir girişim yarışması değil. Fakat sunumlar sonunda jürinin oylarıyla en çok beğenilen 3 girişimi seçiyoruz. 2015 yılının şampiyonu Twentify, 2016'nın şampiyonu ise Evdeki Bakıcım olmuştu ve bu girişimler yeni yatırımlarla büyümelerini hızlandırmıştı.

Webrazzi Arena'da 2017 yılının şampiyonunun kim olacağını merakla bekliyoruz...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.