Akbank'ın mobil kredi kartı ve sadakat uygulaması AxessMobil yayınlandı

Akbank'ın mobil kredi kartı ve sadakat uygulaması AxessMobil yayınlandı

Kredi kartlarını mobil sadakat uygulamalarıyla sentezleyen yeni bir yaklaşım Akbank'tan geldi. Akbank'ın Axess kredi kartı markası ekseninde hazırladığı AxessMobil uygulaması App Store ve Google Play Store'da yayınlandı.

Akbank, uygulama mağazalarında yayınladığı bu uygulamanın resmi lansmanını henüz yapmadı. App Store'da tespit ettiğimiz AxessMobil, müşteriye özel kampanyaların keşfi, takibi ve kredi kartı yönetimini tek elde topluyor. Kişiselleştirme vurgusuyla öne çıkan Akbank'ın AxessMobil uygulaması, kullanıcının moduna göre kampanya tekliflerini getirme iddiasında. Uygulama bunu, konumuna göre kullanıcının rutinlerini tanıyarak Wings ve Neo programlarıyla anlaşmalı markalarından ilgili teklifleri kullanıcılar için anlık filtreleyerek yapıyor. Kullanıcının harcamalarına göre, teklifler sabah, öğlen ve akşam güncelleniyor.

AxessMobil, kullanıcının favori markalarına ait kampanyaları takip etmesine de olanak sağlıyor. Bununla birlikte Akbank kartlarının yönetimi,  ödemeler, ekstre ve harcamaların takibi de yine uygulamala içinden yapılabiliyor.

Akbank AxessMobil ile Türkiye'de halihazırda farklı bankalar tarafından bir süredir sunulan kredi kartı-mobil sadakat sentezini kendi müşterilerine sunuyor. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.