Amadeus Capital ortaklarından James Pinto, Webrazzi Summit 2017'de bizimle olacak

Amadeus Capital ortaklarından James Pinto, Webrazzi Summit 2017'de bizimle olacak

Webrazzi Summit 2017'ye katılacak önemli konuşmacıları tanıtmaya devam ediyoruz. Amadeus Capital Partners'ın önemli yatırımcılarından Jason Pinto, bu sene Webrazzi Summit'te bizimle olacak.

Hindistan'dan Brezilya'ya, İngiltere'den ABD'ye kadar dünyanın farklı ülkelerinde konumlanan Amadeus Capital Partners, Türkiye pazarına uzak bir yatırım şirketi değil. Türkiye'nin en önemli girişimlerinden iyzico'nun C serisi yatırımına katılan Amadeus Capital, James Pinto gibi yatırımcılarla küresel pazardaki fırsatları yakından takip ediyor. MIT, Stanford Üniversitesi ve Cambridge Üniversitesi gibi en önemli üniversitelerde mühendislik ve bilim alanında eğitim alan James Pinto ise özellikle dijital medya alanındaki dönüşümlere odaklanıyor.

E-ink Corp'u geliştiren ekipte yer aldı

Bir teknoloji ve ürün geliştiricisi olarak Pinto'nun kariyerindeki en önemli bölümlerden biri E-Ink Corp. Zira Pinto'nun E-Ink Corp. içinde ticarileştirmek için çalıştığı dünyanın ilk elektronik mürekkepli ekranı, kendi dikeyinde bir çok cihazda kullanıldı. Bunlar arasında en popüleri ise Amazon Kindle.

James Pinto, 18 Ekim'de hem bir ürün geliştirici hem de yatırımcı şapkasıyla Webrazzi Summit'te olacak ve tecrübelerini bizimle paylaşacak.

Eğer kaçırdıysanız Webrazzi Summit 2017’nin ilk tur konuşmacılarını göz atmanızı tavsiye ederim. Webrazzi Summit 2017 hakkındaki tüm bilgilere ve biletlere de summit.webrazzi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.