Sosyal medya hesaplarını e-ticaretle buluşturan Shopier, Türkiye'de 6 bin aktif üyeye ulaştı

Sosyal medya hesaplarını e-ticaretle buluşturan Shopier, Türkiye'de 6 bin aktif üyeye ulaştı

Sosyal medya platformlarını pazar yerlerine dönüştürme amacı ile yola çıkan Shopier, Instagram başta olmak üzere pek çok sosyal medya platformu ile entegre bir şekilde çalışabiliyor. Yaklaşık iki yıl önce C. Ozan Süner, Yener Dilber ve Burak Sekmen tarafından kurulan Shopier, Türkiye'de elde ettiği başarıyı yurt dışına taşımak için kolları sıvadı.

Hem alıcıların hem de Shopier'i kullanarak sosyal medya platformları üzerinden satış yapan kullanıcıların haklarını koruma konusunda oldukça başarılı olan Shopier, alışveriş süreçlerini hem daha güvenli hem de daha kolay bir hale getiriyor. Sosyal medya platformlarının haricinde diğer kanallara da destek veren Shopier, web sitesi, kişisel blog, birebir satış ve geleneksel pazar yerleri için de destek veriyor.

Sipariş alma ve sipariş verme süreçlerini kolaylaştırmayı amaçlayan Shopier, web sitesinin yanı sıra hem iOS hem de Android platformları için mobil uygulama desteği de sunuyor. Shopier kullanarak satış yapmak isteyen kullanıcılar için bir başvuru sürecine sahip olan Shopier, kısa bir süre içerisinde üye operasyonları ekibi tarafından kullanıcıları değerlendiriyor.

Yüzde 2.99'dan başlayan komisyon oranları

Yapılan satış bedeli üzerinden yüzde 2,99’dan başlayan oranlarla işlem bedeli ve 49 kuruşluk sabit bedel kesintisi yapan Shopier, satış yapılmadığı takdirde kullanıcılarından herhangi bir ücret talep etmiyor. Shopier satıcılarından satın alma yapan kullanıcıların sisteme üye olmalarının gerekmediğini de ekleyelim.

Yaklaşık 2 yıllık sürecin sonunda 6 bin aktif üyeye sahip olan Shopier, özellikle sosyal medya platformları üzerinden e-ticarete atılmak isteyenler için oldukça güçlü bir alternatif. Yurt içinde elde ettiği başarıyı yurt dışına da taşımak isteyen Shopier, coğrafi açılım stratejileri kapsamında pilot uygulamalara kısa bir süre içerisinde başlamayı planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.