Ordeks: Restoran menülerini tabletlerle değiştiren yerli girişim

Ordeks: Restoran menülerini tabletlerle değiştiren yerli girişim

Restoranlarda sipariş verme sürecini dönüştüren girişimler dünya çapında yoğun ilgi görüyor. Türkiye'de bu trendi takip eden Ordeksrestoran, kafe ve bistrolardaki sipariş süreçlerini kolaylaştırmayı hedefliyor. Geçtiğimiz Mart ayında Barış Bulgan, Ali Güvendi ve İsmet Baştoklu tarafından Antalya'da geliştirilen Ordeks, masanızın ucunda duran ve sipariş vermenize olanak sağlayan menüleri özelleştirilmiş tabletleri aracıyla akıllı hale getiriyor. 

Tabii ki Ordeks'in sipariş vermekten başka yetenekleri olduğunu da ekleyelim. Yaklaşık 2 ay içinde geliştirilen Ordeks, sipariş vermenin yanı sıra garson çağırma, hesap isteme, hizmet puanlama ve görüş/öneri paylaşma gibi özelliklere sahip. İşletmesinin kampanyalarını da müşterilerle paylaşabilen Ordeks, istendiği takdirde reklam yayınları da yapabiliyor.

Ordeks'i kullanan işletmenin onayı alındığı takdirde banner reklam, menü arasında reklamlar ve gizli reklamları Ordeks üzerinden yayınlamak mümkün. Garsonların kullandığı akıllı saatler ve el terminalleriyle entegre bir şekilde çalışan Ordeks, bu sayede hem garsonları bilgilendiriyor hem de sipariş sürecini hızlandırıyor.

Yeni özellikler kazancak

İşletme sahibi için de çeşitli kolaylıklar sunan Ordeks'in admin paneli üzerinden menüyü düzenlemek mümkün. Aynı panel üzerinden hesap isteme ve garson çağırma fonksiyonunu da görüntüleyebilen Ordeks'e kısa zaman içinde yeni özellikler geleceğini de ekleyelim.

Yakın zamanda gelecek güncellemeyle yeni özellikler kazanacak olan Ordeks, admin paneline düşen onaylanan hesap ödemelerini ve siparişlerin fişinin otomatik kesilmesi için gerekli entegrasyona sahip olacak.

Donanım tarafını merak edenler için tamamen krom kaplama olan Ordeks kutusu, tableti sabitleyen ve darbelerden koruyan bir tampon bölgesine de sahip. Masaları delmeden veya herhangi bir zarar vermeden mengene sistemi ile masalara sabitlenen Ordeks, hem işletmenin hem de müşterilerin işini oldukça kolaylaştırıyor. Ordeks'in gelecek planı ise sistemlerini tüm Türkiye'de yaymak ve ülkemizde bulunan en geniş ve en hedefe yönelik reklam ağlarından birine dönüşmek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.