LC Waikiki’den görme engelliler için mobil alışveriş asistanı: LCW Sense

LC Waikiki’den görme engelliler için mobil alışveriş asistanı: LCW Sense

Ülkemizin en büyük moda markalarından biri olan LC Waikiki, görme engelliler için mobil uygulama geliştirdi. LC Waikiki mağazalarında satılan ürünleri barkod okuma teknolojisi ile tanıyan LCW Sense, ürünlerin detaylı özelliklerini sesli bir şekilde kullanıcısı ile paylaşıyor.

Giyim konusunda hizmet veren bir mobil asistan olarak hizmet veren LCW Sense, favoriler, gardırobum ve bilgi alanlarından oluşuyor. Anasayfasında kamera kısmı da bulunan LCW Sense ürünlerin barkodunu okumak için akıllı telefonun kamerasını kullanıyor.

Ürünler hakkında detaylı bilgiler

Uygulama barkodu okuduktan sonra ise ürün hakkında detaylı bilgilerin yanı sıra yıkama talimatları ve fiyat bilgisi de paylaşıyor. Barkodu okunan ürünleri favorilerinize veya gardrobunuza eklemek de mümkün. Tabii ki dilediğiniz ürünleri uygulama yoluyla paylaşmak da mümkün.

Ürünün rengi, deseni, adı, bedeni ve kumaş tipi hakkında kullanıcısını bilgilendiren LCW Sense, yıkama bilgileri butonu ile ürünün yıkama talimatı uyarılarını ve ürün kumaş bilgilerini paylaşıyor. Ürünün hem peşin hem de taksitli fiyatlarını da sesli olarak paylaşan LCW Sense, LC Waikiki'den alışveriş yapan görme engelli kullanıcılar için oldukça kullanışlı.

LC Waikiki Kurumsal İletişim ve Reklam Müdürü Sevda Malkoç, LCW Sense ile ilgili yaptığı açıklamalarda bugün dünyada 37 ülkede 800’ü aşkın mağazada her gün büyük bir müşteri kitlesiyle temasta olduklarını, onların ihtiyaçlarını, taleplerini anlamaya ve buna cevap vermeye çalıştıklarını dile getirdi.

Dilerseniz tamamen ücretsiz olan LCW Sense uygulamasına Android için buradan ulaşabilirsiniz. Uygulamanın iOS versiyonu önümüzdeki hafta içinde kullanıma sunulacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.