GoPro Hero6 Black 499 dolarlık fiyatla satışa sunuldu

GoPro Hero6 Black 499 dolarlık fiyatla satışa sunuldu

GoPro, San Francisco'da gerçekleştirdiği bir etkinlikle birlikte yeni aksiyon kamerası modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. GoPro CEO'su Nick Woodman tarafından açıklanan Hero6 Black modeli, bugünden itibaren satışa sunuldu.

Dış görünüş olarak selefi Hero5 ile aynı kasayı kullanan ve tasarımında radikal bir değişikliğe gitmeyen Hero6 Black modeli 499 dolarlık fiyatı ile alıcılarını bekleyecek. Cihazın Avrupa fiyatı ise 569 Euro olarak belirlendi.

Sonunda 60fps ile 4K

Hero 6'nın Hero5 kasasıyla aynı olması ise bazı açılardan olumlu bazı açılardan ise olumsuz olarak nitelendirilebilir. Bu durum her ne kadar yeni bir tasarım bekleyen potansiyel müşterileri üzüyor olsa da, aksesuar geri uyumluluğu adına model yükseltmeye karar veren pek çok GoPro sahibi için sevindirici bir gelişme. Bunun yanında yapılan tüm geliştirmeler cihazın performansına yönelik olarak iç donanıma yapılmış. Hero6 bundan böyle 60 fps'de 4K video kayıt edebilecek şekilde güncellendi. Ayrıca 2.7K kalitesinde 120 fps'de videolar kaydedebilecek Hero6 Black, bu yetenekleri dolayısıyla işlemcisinde bazı geliştirmeler yapmış. Bu yüzden cihaz bir önceki versiyona göre çok daha hızlı çalışacak.

Hero6'nın tek alternatifi "Hero6 Black" modeli olacak. GoPro Hero6 Black ile ilgili tüm detayları hemen aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

GoPro Hero6, firmanın Karma drone'u ile tam uyumlu olarak geliyor. Böylece gelişmiş 4K video özellikleri ile artık çok daha başarılı hava fotoğrafçılığı mümkün kılınıyor. GoPro'nun etkinlikte vurguladığı noktalardan birisi de bu oldu. Bununla birlikte QuikStories adı verilen ve GoPro ile çektiğiniz fotoğrafları hızla telefonunuza aktararak paylaşabilmenizi sağlayan yazılımdan da çokça bahsedildi.

GoPro, 360 derece kamerası Fusion ile ilgili müjdeyi de verdi. Bu yeni GoPro ürünün Kasım ayında karşımıza çıkması bekleniyor ve onun da fiyatının 749 dolar olacağı açıklandı. Bununla birlikte GoPro'nun daha önceki serilerinde yer verdiği "Silver" gibi farklı ürün özelliklerine sahip modelleri durdurduğunu anlıyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.