Amazon, 5 yeni Echo modeli ve Fire TV 4K ile karşımızda

Amazon, 5 yeni Echo modeli ve Fire TV 4K ile karşımızda

Masaüstü sesli asistan Alexa ve Echo modelleriyle büyük beğeni toplayan Amazon, yeni ürünleri ile karşımıza çıktı. Dün Seattle şehrinde düzenlediği etkinlikle yeni modellerini tanıtan Amazon, 5 yeni Amazon Echo modelinin yanı sıra Fire TV 4K modelini de karşımıza çıkardı.

Dün itibariyle tanıtılan yeni Echo, ilk olarak 2014 yılında karşımıza çıkan Echo ailesinin en yeni üyesi. 99 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan yeni Echo, seleflerine oranla küçük tasarım değişikliklerine de sahip. Başarılı bir ses performansı sunacak olan yeni Echo, dahili woofer ve Dolby ses desteğine sahip.

Ailenin büyük üyesi olarak tanıtılan Echo Plus, yeni Echo modeliyle kıyaslandığında tasarım anlamında çok daha büyük. İlk Echo modeliyle benzer bir tasarım çizgisine sahip olan Echo Plus, 149 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Etkinlikle birlikte karşımıza çıkan en ilginç ürün ise şüphesiz Echo Buttons.

Oldukça renkli bir tasarım ile karşımıza çıkan Echo Buttons modelleri temelde Bluetooth üzerinden diğer Echo modelleriyle birlikte çalışabilen ilginç butonlar. Echo Buttons modellerinin çiftinin 20 dolar fiyat etiketine sahip olduğunu da ekleyelim. Telefon görüşmeleri yapabilmeniz için bir Echo modeli de tasarlayan Amazon, sabit hatlara bağlanabilen Echo Connect modelini de tanıttı.

4K destekli Fire TV

35 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan Echo Connect, Echo Buttons modeliyle birlikte etkinlikte tanıtılan en ilginç ürünlerden. Geçtiğimiz dönemlerde karşımıza çıkan Echo dot ve Echo Show ürünlerinin bir birleşimi olarak tasarlanan Echo Spot, Alexa destekli ve küçük ekranlı bir Echo modeli. Echo Plus modelinin ardından tanıtılan en pahalı model olan Echo Spot, 130 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Son olarak ise yenilenen Fire TV modelinden söz edelim. Yenilenen Fire TV tıpkı geçtiğimiz günlerde karşımıza çıkan Apple TV gibi 4K çözünürlüğüne kavuştu. 4K 60 Fps görüntü aktarımı yapabilecek olan Fire TV, 70 dolarlık fiyat etiketine sahip durumda.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.