Mobil pazar yeri Vitrinova, Instagram dükkanı açmanın yeni yolu [İndirim Kodu]

Mobil pazar yeri Vitrinova, Instagram dükkanı açmanın yeni yolu [İndirim Kodu]

Ülkemizde e-ticaretin toplam perakende içindeki payı Avrupa ülkelerinin biraz gerisinde. Ancak mobil ticaretin bu konuda bizi hızlandırması pekâla mümkün. Mobil pazar yeri Vitrinova (iOS, Android) da bu yoruma inanıyor ve hem perakende mağazalarının alışverişlerini dijitale çekmek hem de sosyal ağlardaki el emeği ürün satıcılarını bir araya toplamak istiyor.

Göksel Güren ve Utku Yıldırım tarafından Mobillium çatısı altında kurulan Vitrinova, özellikle kaliteli tasarımlı, özgün ve inovatif ürünlere odaklanan bir pazar yeri. Vitrin açmak isteyen satıcılar ürünleri kolayca sisteme ekleyip satışa başlayabiliyor. Alıcılar da vitrinleri takip ederek ürünleri inceleyip, istediklerini satın alabiliyor.

Temmuz ayında ilk virtin (e-mağaza) adaylarıyla iletişime geçmeye başlayan Vitrinova, aldığım bilgilere göre şu ana dek 100 vitrini sisteme kazandırmış. Bu vitrinler için de 2300 ürün girişi yapılmış. Vitrinova ilk satışını da bu vitrin davetleri sırasında gerçekleştirmiş.

İki yıllık bir çalışmayla hayata geçirilen Vitrinova'nın mimarlarından Göksel Güren, Vitrinova'yı iyi kullanıcı deneyim ve fayda odaklı çalıştıklarını söylüyor ve bir kargo şirketiyle pazar yeri anlaşması yaptıklarını da ekliyor. Yani vitrin sahipleri tüm Türkiye'ye aynı fiyattan, avantajlı fiyatlarla gönderim sağlayabiliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=PqsDEJaB4-4&t=4s

Instagram tasarımcıları için biçilmiş kaftan

Türkiye'de eşsiz ürünlerinin bulunabildiği mobil pazar yeri olmak isteyen Vitrinova'nın Instagram tasarımcıları için biçilmiş kaftan olduğunu söyleyebilirim. Zira el emeği göz nuru işler yapan bu kişiler Vitrinova'da kolayca satışa başlayabilir. Üstelik kullanıcılar Instagram'a benzer bir deneyimle mağazaları takip edebiliyor. Yani tasarımcılar yeni ürün ekledikçe takipçileriyle de paylaşmış oluyor.

Diğer yandan bu mobil pazar yeri tamamen mobil uygulamaya bağımlı değil. Yani alıcılar, eğer isterse ürün ve vitrin sayfalarını (linkleri) çevresiyle paylaşabiliyor. Dolayısıyla Mystique Bali gibi bir vitrini internet tarayıcılarında görüntülemek mümkün oluyor. Satın alma yapmak içinse mobil uygulamayı indirmek gerekiyor.

Vitrinova'nın tasarım ve işlevsellik açısından gayet yerinde bir girişim. Bu durum elbette alıcı ve satıcıları mıknatıs gibi kendine çekmeyecektir fakat ikna edici olacağını söyleyebiliriz. Sizi ikna edip etmeyeceğini ise Vitrinova'nın iOS ve Android uygulamalarını indirerek görebilirsiniz. Ayrıca WEBRAZZİ indirim kodunu kullanarak yüzde 10 indirimden faydalanabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.