Ünlülerle fanlarını buluşturan sosyal medya uygulaması: Famelog

Ünlülerle fanlarını buluşturan sosyal medya uygulaması: Famelog

Ünlüler ve fanlarını hem sanal hem de fiziksel ortamlarda bir araya getiren Famelog, ünlülerin fanları ve markalarla olan ilişki yönetiminde yeni bir dönem başlatmak istiyor.

Android ve iOS uygulamaları ile kullanıcılarına ulaşmayı hedefleyen Famelog'u yalnızca ünlüler, onların takipçileri ve markaların bir araya geldiği bir sosyal ağ olarak tarif edebiliriz.

Kısa bir süre önce Tarihi Beykoz Kundura'da düzenlenen özel bir geceyle lansmanını yapan Famelog, girişimcilik dünyasında melek yatırımlarıyla tanınan Tarık Yıldırım ve Şule Bilgi tarafından kuruldu.

Girişimin lansman gecesine aralarında Mirgün Cabas, Tuba Ünsal, Arda Türkmen ve Mert Vidinli'nin de yer aldığı ünlü isimler de katıldı

Uygulamada iki tip kullanıcı var: ünlüler-markalar ve fanlar

Famelog klasik bir sosyal ağ gibi çalışıyor ancak uygulamada iki tip kullanıcı bulunuyor: ünlü-markalar ve takipçi-fanlar. Fanlara beğendikleri ünlüleri takip edebilme imkanı sunan Famelog, ünlü ve markalara ise analitik yönü de olan bir mecra sunarak çeşitli iş birlikleriyle gelir elde etmelerini sağlıyor.

Yalnızca bir sosyal ağ olmakla sınırlı kalmayan Famelog, aynı zamanda fiziksel ortamda da etkinlikler düzenleyerek ünlüler ile fanları ve markaları aynı çatı altında buluşturuyor. Ayrıca premium fan modeli de bulunan uygulama, ünlülerin (Famelog'a göre Famelogger) sunduğu ek erişim imkanlarından yararlanmak isteyen fanlara ücret ödeyerek bu statüye geçebilmek imkanı sunuyor.

Özellikle gençler (Z Kuşağı) için ünlü-fan ilişkisi gerçekten bambaşka bir boyutta. Bu ilişkiyi yöneterek ünlüler için analitik yönü de olan bir platform, fanlar içinse ünlülere ulaşmanın en kolay ve etkili yolu olan bir sosyal ağ olmayı hedefleyen Famelog, tecrübeli kurucu ekibiyle de dikkat çekiyor. Girişimle ilgili gelişmeleri sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.

Famelog'un lansman gecesinden bir kare
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.