T3 Girişim Merkezi, yenilikçi girişimleri hızlandırmak için kapılarını açtı

T3 Girişim Merkezi, yenilikçi girişimleri hızlandırmak için kapılarını açtı

Teknoloji üreten bir nesil yetiştirme misyonuyla yola çıkan Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, girişim destek programı T3 Girişim Merkezi'nin açılışını yaptı. Yenilikçi girişimleri kapsamlı şekilde destekleyecek olan T3 Girişim Merkezi, 15 Ekim'e kadar girişimcilerin başvurularını bekliyor.

Deneyimli teknoloji girişimcileri/profesyonelleri tarafından kurulan T3 Vakfı, Türkiye’de gençlerin teknoloji girişimciliğine yönelmesini hedefleyen bir vakıf. Henüz açılan T3 Girişim Merkezi ise yeni girişimcilerin başvurularını bekleyen ve 3 aşamada girişimlere güç katan bir oluşum. Ön Kuluçka programına fikir aşamasındaki girişimlerin, Kuluçka programına prototip ürünü olan girişimlerin, Hızlandırma programına da fatura kesen erken aşama girişimlerin başvurularını bekliyor.

Beş önemli teknoloji dikeyine odaklanıyor

Otonom teknolojiler, yapay zeka, nesnelerin interneti, ağ teknolojileri ve eğitim teknolojileri gibi 5 önemli teknolojiye öncelik veren T3 Girişim Merkezi'nin konumlandığı yer ise Üsküdar Bilim Merkezi. Yirmiden fazla girişime ev sahipliği yapmak isteyen T3GM, toplam 1800 m2’lik geniş bir alana yayılıyor. Girişimcilere deneyap teknoloji atölyesi, toplantı ve seminer odaları, kafeterya gibi tüm altyapı imkanlarını sunuyor..

Her girişimi bir üst seviyeye taşımayı hedefleyen T3 Girişim Merkezi, çok farklı sektörlerden iş insanı, girişimci, profesyonel ve akademisyenden oluşan "usta" ağı ile girişimcilere yol gösterecek. Eğer bir teknoloji inşa ediyorsanız 15 Ekim’e kadar t3gm.org adresinden en uygun programa başvuru yapabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.