Stylus destekli Google Pixelbook ilk kez karşımıza çıktı

Stylus destekli Google Pixelbook ilk kez karşımıza çıktı

Google'ın sevilen Chromebook ailesine yeni bir üye daha katılıyor. Genelde uygun fiyatlı modellerle karşımıza çıkan Chromebook'ların yeni üyesi üst düzey teknik özellikler ve Stylus desteğine sahip olan Google Pixelbook. Pixelbook ile Pixel ve Chromebook ailelerini birleştiren Google'ın yeni ürünü sızıntılarla karşımıza çıktı.

Chromebook'lar uygun fiyatları nedeniyle genelde ABD'de öğrenciler tarafından tercih edilse de, Google Pixelbook modeli Droid Life'ın iddiasına göre oldukça yüksek fiyatlardan satışa sunulacak. 128 GB, 256 GB ve 512 GB dahili depolama seçenekleri ile gelecek olan Pixelbook'un 128 GB'lık modeli 1,199, 256 GB'lık modeli 1,399 ve son olarak 512 GB'lık modeli ise 1,749 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Pixel 2 modelleriyle birlikte tanıtılacak

Genelde üst düzey Chromebook modellerinin 500 ila 600 dolar seviyelerinde fiyatlara sahip olduklarını da ekleyelim. Metal tasarım, dokunmatik ekran ve Stylus desteği gibi özellikler sunacak olan Google Pixelbook'un kutusundan maalesef Stylus çıkmayacak.

Ayrı olarak satılması beklenen Stylus'un fiyatı ise 99 dolar. Kısacası Stylus ile birlikte en ucuz Pixelbook modelinin toplam fiyatı 1,299 dolar seviyelerinde olacak ki bu bir Chromebook için oldukça pahalı bir fiyat etiketi. 4 Ekim tarihinde yeni Pixel 2 modelleriyle birlikte tanıtılacak olan Pixelbook'un detaylarını sizlerle paylaşıyor olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.