Google'ın yeni amiral gemisi Pixel 2, 4 Ekim'de tanıtılacak

Google'ın yeni amiral gemisi Pixel 2, 4 Ekim'de tanıtılacak

Google'ın yeni amiral gemisi akıllı telefon ailesi Pixel ikinci nesli, kısa zaman sonra karşımıza çıkacak. YouTube üzerinden yayınladığı video ile Pixel 2 ailesini tanıtacağı günü açıklayan Google, etkinlik için 4 Ekim tarihini seçti.

Yılın merakla beklenen akıllı telefon modellerinden Pixel 2, muhtemelen 2017'de tanıtılan son amiral gemisi olacak. LG tarafından üretilecek olan Pixel ailesinin ikinci nesli, Pixel 2 ve Pixel 2 XL modellerinden oluşacak. Samsung Galaxy S8 ve iPhone 8 ailelerinin doğrudan rakibi olacak olan Pixel 2 ailesinin ne gibi teknik özelliklere sahip olacağı ise henüz net değil.

Yeni modelleri LG üretecek

İlk Pixel modellerini HTC'nin ürettiğini hatırlatalım. HTC'nin ardından Google'ın LG'ye geçiş yapması ilginç bir karar gibi görünse de Pixel 2 modellerinin Google ve LG tarafından yapılan ilk iş birliği olmadığını da ekleyelim. Daha önceki yıllarda karşımıza çıkan Nexus 4, Nexus 5 ve Nexus 5X modelleri de yine LG iş birliği ile üretilişti.

Bu yıl karşımıza çıkan tüm önemli amiral gemi modelleri Snapdragon 835 işlemcisini kullanırken 4 Ekim'de tanıtılacak olan Pixel 2 modellerinin Snapdragon 836 işlemcisini kullanarak rakiplerinin önüne geçmesi bekleniyor. Son olarak modeller hakkında konuşulan bir diğer detay ise tüm Pixel 2 ailesinin suya ve toza karşı dayanıklı olabileceği. Modellerin tüm detaylarını 4 Ekim tarihinde sizlere aktarıyor olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.