Google'ın yeni akıllı telefonu Google Pixel 2 XL, sızıntılarla karşımıza çıktı

Google'ın yeni akıllı telefonu Google Pixel 2 XL, sızıntılarla karşımıza çıktı

Geçtiğimiz hafta Google'ın yeni akıllı telefon modelleri olacak olan Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL modellerinin 4 Ekim tarihinde tanıtılacağını sizlere aktarmıştık. Tanıtımına sayılı günler kala ailenin büyük üyesi olan Google Pixel 2 XL, sızıntılarla karşımıza çıktı.

LG tarafından üretilen Google Pixel 2 modelleri, iki farklı tonda renklere sahip olacak. Sızdırılan görsellere göre önceki Pixel XL modeline oldukça benzeyen Google Pixel 2 XL, siyah ve mavinin yanı sıra siyah ve beyaz renklerinin bir arada kullanılacağı bir renk seçeneğine de sahip olacak.

Fiyat anlamında rakipleri ile yarışıyor

Droid Life'ın yeni raporuna göre 64 GB ve 128 GB dahili depolama seçenekleri ile gelecek olan Google Pixel 2 XL'ın 64 GB'lık modeli 849 dolar, 128 GB'lık modeli ise 949 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Sızdırılan bilgilere göre Google Pixel 2 XL modelinin tıpkı LG V30 modelinde de olduğu gibi 6 inçlik OLED ekran ve Snapdragon 835 işlemcisi ile gelmesi bekleniyor. Özellikle Android işletim sisteminin en sade halini kullanmak isteyenler için en güçlü alternatif olan Pixel ailesinin yeni üyelerini 4 Ekim tarihinde sizlere aktarıyor olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.