TechCrunch Disrupt'ta bu yıl bizi neler bekliyor?

TechCrunch Disrupt'ta bu yıl bizi neler bekliyor?

Küresel internet ve teknoloji ekosisteminin kalbinin attığı TechCrunch Disrupt San Francisco bu yıl 18-20 Eylül tarihleri arasında düzenleniyor. Webrazzi ekibi olarak bu yıl Workup by Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla bu önemli etkinliği sahada takip ediyor ve tüm gelişmeleri, haberler, yayınlar ve röportajlarla paylaşıyoruz.

TechCrunch Disrupt San Francisco bu yıl da, teknoloji gündemini belirleyen konukları ağırlıyor. Son donemin en çok konuşulan isimlerinden Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, yine blockchain denilince akla gelen ilk isimlerden AngelList CEO'su Naval Ravikant; geçtiğimiz Mayıs'ta 502 milyon dolarlık yatırım turunu kapatan Improbable kurucu ortağı Herman Narula; milyarder yatırımcı Yuri Milner; Google'ın yapay zeka çalışmalarını yöneten John Giannandrea; yapay zeka gurusu Andrew Ng gibi konuşmacılar yine bu yıl TechCrunch Disrupt'ta.

Ana sahneyle sınırlı olmayan etkinliğin Startup Alley alanında yüzlerce girişim yer alıyor. Robotikten yapa zekaya, büyük veriden sanal gerçekliğe farklı kategorilerde girişimler yeni izleyicilerle buluşma fırsatı buluyor. Bir TechCrunch klasiği Startup Battlefield ise gelecek vadeden girişimleri sahneye çıkaran girişim yarışması bu yıl da tüm heyecanıyla bizi bekliyor.

Tüm bunları ve daha fazlasını etkinlik yayınımızda bulabilirsiniz. Bizden ayrılmayın...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.