Mutlubiev yurt dışı açılımına Milan ile başlıyor

Mutlubiev yurt dışı açılımına Milan ile başlıyor

Bu yıl üçüncü yaşını kutlamaya hazırlanan MutluBiEv, günün ihtiyaçlarına uygun olarak hem iOS hem de Android platformları için geliştirdiği mobil uygulamasını kullanıma sundu. Ev ve iş yerleri için profesyonel temizlik hizmetleri sunan MutluBiEv, bizimle paylaştığı güncel verilere göre, 15 bin üyeye sahip. Toplamda 200'ü aşkın kurumsal müşteriye de sahip olan hizmet girişimi, günlük 85’in üzerinde temizlik siparişi alıyor ve aylık ortalama yüzde 30 büyüyor.

Yurt dışına açılıyor

Mobil uygulama desteği sayesinde temizlik sipariş işlemlerini daha hızlı ve daha kolay bir hale getiren Mutlubiev, şu an için İstanbul, İzmir, Bodrum ve Çeşme'de hizmet veriyor. Yurt dışına da açılmayı hedefleyen Mutlubiev, yaklaşık 3 ay içinde İtalya'nın Milan şehrinde hizmet vermeye başlayacak.

Düzenli olarak eğitim gören 3oo kişilik temizlik personeline sahip olan Mutlubiev, bugüne kadar 35 binden fazla ev ve iş yerine temizlik hizmeti sunmayı başardı. Temizlik sırasında oluşabilecek hasarlar için 250 bin TL'ye kadar sigorta da sağlayan MutluBiEv, ortalama olarak aylık yüzde 30 büyüme oranına sahip.

Abonelik sistemi ve mobil uygulamaları sayesinde işleyişini tamamen otomatik bir hale getiren MutluBiEv, temizlik hizmetini verecek olan personellere de kolaylıklar sağlıyor. Temizlik personelleri uygulama sayesinde işleri görebiliyor, sahiplenebiliyor ve puanlarını görüp kazançlarını hesaplayabiliyorlar.

Temizlik siparişi veren kullanıcılar ise uygulama üzerinden temizlik personelinin konumunu harita üzerinden takip görebiliyor ve giriş - çıkış saatlerini de kontrol edebiliyor. Dilerseniz MutluBiEv uygulamasına Android için buradan, iOS için ise buradan ulaşabilirsiniz.

Mutlubiev, geçtiğimiz Kasım'da 16 milyon 350 bin TL değerlemeye ulaşarak üçüncü turda 950 bin TL yatırım almıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.