Money 20/20 Las Vegas bu sene yapay zeka ve blockchain teknolojilerini masaya yatıracak

Money 20/20 Las Vegas bu sene yapay zeka ve blockchain teknolojilerini masaya yatıracak

Finans ve teknoloji dünyasının en önemli konferanslarından biri olan Money20/20’nin Las Vegas ayağı bu sene 22-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Medya sponsoru olduğumuz etkinliği Webrazzi olarak Vegas’tan takip edeceğiz ve sizler de bu yazının sonundaki indirim koduyla konferansa indirimli kayıt yaptırabileceksiniz.

Bildiğiniz üzere Money20/20 finansal servisler ve ödeme sistemleri alanında dünyanın en önemli etkinliklerinden biri. Geçtiğimiz Haziran ayında Avrupa’da ikinci kez düzenlenen etkinlik, sektörel bir çekim noktası olarak dikkat çekmişti. 22-25 Ekim tarihlerinde Las Vegas’da düzenlenecek olan etkinlik ise Money20/20 konferanslarının en büyük etkiye sahip olanı (Asya/Singapur konferansı Mart 2018’de).

Biraz rakam vermem gerekirse bu sene iki bine yakın CEO ve Başkan pozisyonundaki profesyonelin Money20/20 Las Vegas’a katılması bekleniyor. Toplamda 11 binden fazla katılımcıyı ağırlayacak olan etkinliğe 85 ülkeden 4 bin 500 şirket temsilcisinin katılması öngörülüyor.

Las Vegas’taki konferansın ana konuları tahmin edeceğiniz üzere yapay zeka ve blockchain. Konferansın AI Deep Dive olarak adlandırılan yapay zeka bölümü bu dikeyin Davos’u olarak yorumlanıyor ve en sıcak konuların masaya yatırılması bekleniyor. Steve Wozniak, Ray Kurzweil, Dr. Michio Kaku gibi çok popüler isimler de konferansta sahneye çıkacak (bkz: konuşmacı liste).

Konferansla ilgili tüm detayları us.money2020.com adresinde görebilirsiniz ve eğer katılmayı düşünürseniz WEB250 kodu ile 250 dolarlık indirimden faydalanabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.