Popevent: Yurt dışındaki spor ve sanat etkinliklerine gitmenin kolay yolu

Popevent: Yurt dışındaki spor ve sanat etkinliklerine gitmenin kolay yolu

Yurt dışındaki bir etkinliğe bilet almak ve konaklayacak yer bulmak pratikte oldukça kolay. Fakat katılacağınız etkinliğe göre bir organizasyon şirketinden destek almak daha verimli bir yöntem olabiliyor. Popevent de tam olarak bu noktada devreye giriyor ve yurtdışı organizasyonlarda birinci derece destekçiniz olmak istiyor.

2015 yılında Uğur Bozdoğan tarafından kurulan Popevent, önceleri sadece yurtdışı maç, konser ve festival bileti temin eden bir etkinlik platformuyken Haziran 2017’de işleri bir adım ileri taşıdı. Bu etkinlikleri biletli tur paketi haline getirerek daha kapsamlı bir hizmet sunmaya başladı. Böylece son tüketicileri kurumsal şirketler, seyahat acentaları, concierge hizmeti veren şirketlerle bir araya getirmeyi başardı.

Şu anda 3 kişilik bir ekiple hizmet veren Popevent, aldığım rakamlara göre bugüne dek 5 bin etkinlik bileti satışı yaptı. Bundan sonraki süreçteyse tur paketi satışlarını artırmayı hedefliyor ve ilk olarak 2018’de düzenlenecek olan FIFA Dünya Kupası, Roland Garros, Şampiyonlar Ligi Finali, Final Four ve Formula 1 gibi etkinliklere Türkiye’den gidecek kişilere ulaşmayı hedefliyor.

Türkiye’de yaklaşık 10 bin seyahat acentasının bulunduğunu paylaşan Uğur Bozdoğan, etkinlik turizmi üzerine çalıştıkları için rakiplerinin çok az olduğunu söylüyor ve uzun vadede uluslararası etkinliklerin Türkiye satış ofisi olmayı hedeflediklerini de ekliyor. Popevent, Türkiye’den yurt dışına gidecek kişileri hedeflediği için site arayüzünde sadece Türkçe dil seçeneği sunuyor. Fakat B2B iş ortakları için sunulan yönetim panelinde yabancı dil desteği de sunuluyor. Böylece yurtdışındaki iş ortaklarının platforma entegrasyonunu kolaylaşıyor.

Girişte de bahsettiğim gibi elbette yurt dışındaki etkinliklere gitmek için kendi etkinlik ve ulaşım biletleriniz alabilir ve kendinize kalacak yer bulabilirsiniz. Fakat bunların hepsine ayrı ayrı zaman ayırmak istemiyor ve profesyonel bir destek arıyorsanız Popevent.com.tr'den pekâla faydalanabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.