Netflix, Black Mirror'ın 4. sezon fragmanını yayınladı

Netflix, Black Mirror'ın 4. sezon fragmanını yayınladı

Televizyon ve dizi dünyasının en ilginç işlerinden Black Mirror'ın 4. sezonuna ait ilk fragman yayınlandı. Yeni sezon bölümlerinden görüntüler içeren videoda, bölüm isimleri de paylaşılıyor. 2011 yılında İngiltere'nin Channel 4 kanalında karşımıza çıkan ve ilk 2 sezonu ile büyük beğeni toplayan Black Mirror, 2014 yılında ekranlara veda etmişti.

Hayranlarının baskısıyla 2015 yılında Netflix tarafından satın alınan Black Mirror, geçtiğimiz yıl yayınlanan 3. sezonu ile ilk iki sezonundaki başarıyı yakalayamasa da halen distopik bilim kurgu severler için başarılı bir alternatif. Black Mirror'ın en büyük avantajı ise distopik bilim kurgu türünde pek fazla dizi ile karşılaşmıyor olmamız.

Ne zaman yayınlanacağı açıklanmadı

Gelecekte teknolojinin hayatımıza nasıl entegre olabileceğini her bölümünde farklı oyuncular ve senaryolarla işleyen Black Mirror, umarım 4. sezonu ile eski ilk iki sezonundaki kaliteyi tekrar yakalayabilir. Tıpkı 3. sezonu gibi 6 bölümden oluşacak olan 4. sezondaki bölüm isimleri ise sırasıyla Crocodile, Arkangel, Hang the DJ, USS Callister, Metalhead ve Black Museum. Son olarak 4. sezonun ne zaman yayınlanacağı hakkında herhangi bir bilgi olmadığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.