Motor/scooter çağırma uygulaması Scotty, İzmir'e açıldı

Motor/scooter çağırma uygulaması Scotty, İzmir'e açıldı

İlk kez geçtiğimiz Haziran'da tanıttığımız motor/scooter çağırma uygulaması Scotty, İstanbul'dan sonra İzmir'de kullanıma sunuldu. Yaklaşık 4 ay içinde 100 bin kullanıcıya ulaşan Scotty, trafiğe takılmak istemeyen kullanıcıların imdadına yetişiyor.

Kullanıcılarının bireysel motosiklet sürücüleri ile yolculuklarını paylaşmalarına ve gidecekleri noktaya çok daha hızlı bir şekilde ulaşmalarına olanak tanıyan motor çağırma uygulaması Scotty, hem Android hem de iOS platformları için ücretsiz uygulama desteği de sunuyor.

Başka şehirlerde de kullanıma sunulacak

Bugüne kadar aralarında Justintv ve Twitch’in kurucu ortağı Justin Kan'ın olduğu yatırımcılardan 600 bin dolar yatırım aldığını aktaran Scotty, kullanıcılarının hem paradan hem de zamandan tasarruf etmelerini sağlıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Scotty kurucusu Tarkan Anlar, İzmir gibi güzelliklerle dolu bir şehrin trafiğe yenik düşmemesi ve motosiklet kültürünün gelişmesi adına yollarına İzmir ile devam ettiklerini belirtiyor. Scotty'yi kısa süre içinde başka şehirlerde de kullanıma sunacaklarını dile getiren Anlar, insanlara ve motosiklet kültürüne dokunabildikleri her yerde Scotty’nin olmasını hedeflediklerini belirtiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.