Markafoni yenilenen yüzüyle alışverişe açıldı!

Markafoni yenilenen yüzüyle alışverişe açıldı!

Türkiye'nin en önemli özel alışveriş markalarından Markafoni, Select Fashion’ın sahibi Cafer Mahiroğlu tarafından satın alındıktan sonra başlayan yenilenme sürecini tamamladı. Markafoni bu sabah yani 22 Ağustos itibarıyla açılışı yaptı ve yeniden ziyaretçilerine "Merhaba" dedi.

Select Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, Markafoni’nin 15 milyon dolarlık bir maliyetle satın alındığını ve 15 milyon dolarlık bir yatırım yapacaklarını açıklamıştı. Bu yatırımın hangi kanallarda yoğunlaşacağını henüz açıklanmasa da şu anda Markafoni yepyeni arayüzüyle satışa başlamış durumda.

Markafoni'nin var olan müşterilerini koruyabilir

Yenilenen Markafoni'yle ilgili ilk dikkat çeken detay, Mahiroğlu'nun İngiltere'de büyük başarı yakalayan hızlı moda markası Select ile birlikte, onlarca yerli ve yabancı markaya ev sahipliği yapıyor olması. Bunlar arasında Adil Işık, Hummel, Batik, Beta, Mudo Kids, Seiko, L'oreal, Maybelline, Carat, Taç ve Paşabahçe gibi farklı dikeylerin önde gelen temsilcileri var. Aksesuardan bebek ve çocuğa, spordan kozmetiğe ve ev dekorasyonuna her bir markaya özel kampanyalarla hızlı bir başlangıç yapan Markafoni, var olan müşterilerinin önemli bir kısmını koruyarak yoluna devam edebilir.

Bu yenilikleri gözlerinizle görmek için Markafoni.com'u ziyaret edebilir, aşağıda Cafer Mahiroğlu'nun açılış öncesinde paylaştığı mesajı okuyabilirsiniz. Markafoni'nin eski popüler günlerine geri dönüş yapıp yapmayacağını merakla izlemeye devam ediyoruz...

Değerli Dostlar;

Değişen, dönüşen dünyayı evinize getiren Markafoni ailesi olarak yeni bir başlangıç yapıyoruz. Öncü rolümüzü bilerek, halkımıza saygılı, ilkeli tavrımızla yeni projeler yapmaya devam edeceğiz. Amacımız siz dostlarımızın gereksinimlerini hızla karşılarken, iletişim kanallarını açık tutup, güçlendirmek, birlikte karar alarak ortak akılla hareket etmektir. E-ticaret sadece bir alışveriş ortamı değildir. Teknolojinin sağladığı bu olanak, bize çok yönlü dil kurma şansı vermekte; günlük yaşamın tüm renklerini paylaşmamıza zemin hazırlamaktadır. Markafoni olarak yeni dönemde, bunu bilerek yolumuza devam edeceğiz. Sanal olmayacağız... Tersine yaşamınızı kolaylaştıran, bir tıkla ulaşacağınız hakiki insanlar bulacaksınız karşınızda. Sizin bir komşunuz, akrabanız olmak için çaba harcayacağız... Küçük sürprizlerle kapınızı çalıp, belki bir kahvenizi içeceğiz... Kırk yıllık hatırı olan dostluklar kurmak niyetindeyiz. Size ve ülkemize karşı sorumluluğumuzu bilerek, kısa süre içinde perdemizi yeniden açacağız. Hayatın kendisinin büyük bir sahne olduğunu biliyor ve bunu sizle paylaşmak istiyoruz... İlk olmak gurur verirken, bir yandan da yeni görevler üstlenmemize neden oluyor. Bu bilinçle dost bir gülümsemenin, sıcak bir el sıkışmanın içtenliğiyle yola koyuluyoruz...

Saygılar

Cafer Mahiroglu

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.