Bitcoin Cash, artık bitcoin'den daha mı karlı?

Bitcoin Cash, artık bitcoin'den daha mı karlı?

Bitcoin cashin yaşadığı dalgalanmalarla bugün dün 803 doları geçmiş olması, yatırımcılarını ve kullanıcılarını mutlu etmekten fazlasına neden oluyor.

Giderek artan fiyat, madencilerin, bilgisayar gücünü bitcoin cash, blockchaine ayırmalarına da neden oluyor ve bu da bu kişleri Bitcoin'den uzaklaştırıyor. Madenciler için oldukça zorlu bir hale gelmiş olan bitcoine karşı bitcoin cash, yeni gelecek olan düzenleme sayesinde madencilerin işinin daha da kolaylaşmasını sağlayacak gibi görünüyor. Bu da madencilerin bitcoin cashe olan ilgisini artıracaktır.

Önümüzdeki hafta tamamlanması beklenen blockchain zinciri ile (479,808 blok) madenciler için zorluk yüzde 50 aşağı çekilmiş olacak gibi görünüyor. Bu da madencilerin bitcoinee oranla 2 kat daha fazla kazanma ihtimali anlamına geliyor.

Sadece kolaylık ve kazanma şansının fazlalığı değil, bir de işlem başına alınan komisyon da bitcoinde oldukça yüksek seviyelere çıkmış durumda. Bu da bitcoin cashe yönelimi artırıyor.

Her ne kadar bitcoin cashin madencilere karşı sağladığı avantajlar artıyor olsa da bitcoinin nakit olarak değerinin çok fazla olması, hala onu madencilerin gözünde değerli kılıyor. Bitcoin cashin bu artan ilgi sonrası değer kazanıp bitcoine nakit olarak da ulaşması gerekiyor ki daha fazla ilgi çekebilsin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.