Logitech Spotlight kablosuz sunum kumandası incelemesi

Özellikle sık sık sunum yapan kullanıcıları hedefleyen Logitech Spotlight, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkatleri çekiyor. Uzun zamandır karşımıza çıkan en ilginç ürünlerden biri olan Logitech Spotlight, yazılım desteği sayesinde oldukça kolay bir şekilde kullanılabiliyor.

Gri, gümüş ve altın olmak üzere 3 farklı renk seçeneği ile gelen Logitech Spotlight kablosuz sunum kumandası, sadece 50 gram ağırlığında. Pointer, sonraki ve geri tuşlarıyla kontrol edilen Logitech Spotlight, Pointer tuşuna uzun basılması halinde 3D ivmeölçer ve cayroskop sayesinde kablosuz mouse olarak kullanılabiliyor.

Bluetooth ve 2,4 GHz kablosuz bağlantı seçeneklerine sahip olan Spotlight, hem USB dongle ile hem de kablosuz olarak kullanılabiliyor. Yaklaşık 30 metre Bluetooth menziline sahip olan Logitech Spotlight, Powerpoint, Keynote, PDF, Google Slide ve Prezi gibi sunum uygulamalarını da destekliyor.

3 aylık pil ömrü

Hem Windows hem Mac için uygulama desteğine de sahip olan Logitech Spotlight, tuşlarının özelleştirilebilmesinin yanı sıra zamanlayıcı olarak da kullanılabiliyor. Titreşim özelliği sayesinde kullanıcını uyaran Spotlight, bağlandığı cihazın sesini açıp kısabiliyor veya scroll yapabiliyor.

USB Type C bağlantısı üzerinden şarj olan ve 85 mAh büyüklüğünde bir bataryayla birlikte gelen Logitech Spotlight, 1 dakikalık şarj ile 3 saatlik kullanım sunuyor. Kutusundan taşıma kılıfı ve şarj kablosu ile çıkan Spotlight'ın alt kısmında ise USB alıcısı bulunuyor. 60 dakikada tamamen şarj olan Spotlight, tam şarj ile yaklaşık 3 ay boyunca kullanılabiliyor. Son olarak fiyatından bahsedecek olursak oldukça pahalı bir seçenek olan Logitech Spotlight, ülkemizde 500 TL fiyat etiketine sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.