Google Haritalar'a soru-cevap özelliği geldi

Google Haritalar'a soru-cevap özelliği geldi

Android'de ve mobil aramalarda Google Haritalar uygulamalarına soru-cevap özelliği getirdi. Bu özellik üzerinden işletmeler hakkında sorular sorulabilecek ve işletme tarafından da bu sorular yanıtlanabilecek.

Şu andan itibaren Google'da bir yer bulduğunuzda, telefon numarası, çalışma saatleri gibi işletme bilgilerinin altında yeni soru - cevap özelliğini de görebileceksiniz. Ancak henüz yerler hakkında bir soru sorulmamış olması da muhtemel.

Google ayrıca işletme sahiplerini Sıkça Sorulan Sorular'ı cevaplamaları için teşvik ediyor. Google Haritalar'da bir soru  sorulduğunda işletme sahiplerine de bildirim gidiyor.

Google bu hamlesiyle Haritalar'a daha çok kullanıcı odaklı içerik sağlamayı amaçlıyor. Bir diğer amaç ise işletmelerin platformda sürekli aktif halde kalması. Hali hazırda haritalarda bilgi paylaşımı yapan ve haritalara fotoğraf yükleyen kullanıcıları ödüllendiren Google, soru - cevap özelliği ile daha interaktif bir ortam sunmayı amaçlıyor. Facebook'un da yakın zamanda odaklandığı yerel işletmeler bakalım bu yeni özelliği nasıl kullanacak?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.