Yerli insurtech girişimi Quick Sigorta, ilk 3 ayında 350 bin poliçe satmayı başardı

Yerli insurtech girişimi Quick Sigorta, ilk 3 ayında 350 bin poliçe satmayı başardı

Insurtech yani sigorta teknolojileri alanında faaliyet gösteren yerli bir girişim olan Quick Sigorta, kasko, zorunlu trafik sigortası, konut sigortası, DASK, seyahat sağlık ve ferdi kaza sigortaları konusunda kullanıcılarına hizmet veriyor. Mahmut Erdemoğlu ve Levent Uluçeçen tarafından 2015 yılında kurulan Quick Sigorta, operasyonlarına 12 Mayıs 2017 tarihinde başladı.

30 kişilik bir ekip tarafından yönetilen Quick Sigorta, birbirleriyle entegre bir şekilde çalılan 3 ana sistem üzerine kurulu. Sigortacılık operasyonlarının yönetildiği Core Sigortacılık Sistemi, son kullanıcının ve acentelerin poliçe düzenleyip satın aldıkları Quick Web Ekranı ve son olarak müşterilerin hasar süreçlerinin yönetildiği Hasar Yönetimi Sistemi.

Hedef 750 bin poliçe

Yaklaşık 3 ay içinde 350 bin poliçe satmayı ve yaklaşık 200 milyon TL sigorta primi üretmeyi başaran Quick Sigorta, 2017 yılının sonunda 750 bin adet poliçe satışı gerçekleştirmeyi ve 450 milyon TL prim üretmeyi hedefliyor.

Kullanıcıların kasko, zorunlu trafik sigortası, konut sigortası, DASK, seyahat sağlık ve ferdi kaza sigortaları için anında teklif almasını sağlayan Quick Web Ekranı sayesinde rakiplerinin önüne geçen Quick Sigorta, kendi sigorta ürünlerini satarak gelir elde ediyor.

Quick yardım ve panik butonu

Kullanıcı dostu bir internet sitesine sahip olan Quick Sigorta, web sitesinin yanı sıra hem Android hem de iOS platformları için uygulama desteğine de sahip. Mobil uygulama üzerinden ambulans çağırma, yol yardımı, ev yardımı, eczane bulma, acil numaralar ve hasar bildir gibi hizmetler sunan Quick Sigorta, Quick yardım ve panik butonu sayesinde kullanıcılarının imdadına yetişiyor.

Sigortacılık sektöründe bir süre önce başlayan dijital dönüşüme hız ve hareket getirmek amacıyla yola çıkan Quick Sigorta, özellikle sigortacılık işlemlerini hızlı bir şekilde halletmek isteyenler için oldukça başarılı bir alternatif. Dilerseniz Quick Sigorta uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.