Verimor Telekom, Bulut Santralim ile yerli sanal santral hizmeti sunuyor

Verimor Telekom, Bulut Santralim ile yerli sanal santral hizmeti sunuyor

Ebeveynlerimizin Ankara santralinden telefon bağlanmasını beklediği zamanlar çok geride kaldı. Artık sanal santral girişimleriyle küçük işletmeler bile profesyonel bir çağrı merkezi hizmeti verebiliyor. İnternet tabanlı bu yeni nesil telefon santrali girişimlerinden biri de Bulutsantralim.

Verimor Telekom çatısı altında konumlandırılan Bulutsantralim, diğer sanal sanrtal hizmetleri gibi fiziksel tesis maliyetlerini ortadan kaldırdığı için güvenli ve hesaplı bir iletişim altyapısı vadediyor. Dolayısıyla eski tip analog telefon santrallerden çok daha esnek ve teknolojik bir altyapı sunuyor. Bulutsantralim ile her şubeniz için ayrı bir santral yatırımı yapmadan, tek bir bulut santraliyle şubelerinizin de telefon santrali ihtiyacını karşılayabiliyorsunuz.

Bulutsantralim, sesli karşılama menülerinden kaçan çağrı bilgidirime, IVR tuşlama raporlarından kara liste oluşturmaya ve IP bazlı yetkilendirmeye kadar bir çok özellik sunuyor. Sanal santral üzerinden yapılacak aramaların yüzde 75 varan tasarruflarla gerçekleştirebileceğini de iddia ediyor.

Yerli yazılım ürünü

2008 yılında bu yana telekomünikasyon alanındaki hizmet veren Verimor Telekom, aldığım bilgilere göre Bulutsantralim’i 6 aylık bir geliştirmenin ardından geçen yıl devreye aldı ve 18 ay içinde yaklaşık 900 müşteriye ulaştı. Verimor Telekom Kurumsal Satış Pazarlama Müdürü Kemal Çopra, Bulutsantralim’in diğer bazı girişimlerden farklı olarak hazır bir yazılım üzerine değil, Verimor’un geliştirdiği yerli bir yazılım ürünü olduğunu paylaşıyor.

Çopra bu sayede ürün geliştirme ve müşteri taleplerine karşı daha esnek olduklarını ifade ediyor. E-ticaret altyapısı sağlayıcılarıyla (Tsoft ve Ticimax) özel entegrasyonlar yaptıklarını da ekliyor.

Bulutsantralim, küçük girişimlerden büyük işletmelere kadar her boyutta şirket için sanal santral hizmeti sunabilen bir hizmet. Dolayısıyla ücretlendirme ek özelliklere ve kullanıcı sayısına bağlı olarak değişiyor. İlk 15 gün içinse ücretsiz kullanılabiliyor.

Eğer bir müşteri hizmetleri veya satış ekibiniz varsa ve halen sanat santral kullanmıyorsanız ciddi bir maliyet ve zaman tasarrufunu kaçırdığınızı söylemek yanlış olmaz. Dolayısıyla Bulutsantralim'i veya diğer servisleri en kısa sürede incelemenizde pekala fayda var.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.